Anthony Pompliano: “Bitcoin ile ilgili bu tehditler uykularımı kaçırıyor!”
Anthony Pompliano: “Bitcoin ile ilgili bu tehditler uykularımı kaçırıyor!”

Koronavirüs sonrasında Bitcoin nasıl bir döneme girecek? “Pomp” açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Anthony Pompliano, hükümetlerin koronavirüs sebebiyle yürürlüğe koyduğu tedbirlerin Bitcoin gibi alternatif değer depoları için yüksek benimsenme sağlayacağını açıkladı.

Morgan Creek Digital’in kurucu ortağı Anthony “Pomp” Pompliano, ABD hükümetinin koronavirüse verdiği yanıtın yeni kullanıcıları kripto para birimlerini benimsemeye teşvik edeceğini savundu.

Pomp: “Bitcoin enflasyondan kaçmak isteyenlerin sığınağı olacak.”

Binance CEO’su Changpeng Zhao ile bir söyleşi gerçekleştiren Pompliano, ekonomik yavaşlamanın etkilerini azaltmak için getirilen para politikalarını çevreleyen belirsizlik ve korkunun sıradan insanları enflasyona karşı korunmak için alternatif piyasa arayışlarına iteceğini iddia etti.

Koronavirüs pandemisinin kripto para birimlerine daha fazla insanı yönlendirip yönlendirmediği sorulduğunda Pompliano şöyle konuştu:

Enflasyon korkusu, insanları bir enflasyon riskinden korunma aracı olan BTC gibi bir şeyi aramaya itecek. Ayrıca fiat paralar başarısızlığa uğradığında, insanlar değeri neyin depolayabileceğini arayacaklar.

“Lübnan gibi ülkeler iyi birer örnek”

Sermaye kontrolü olan ülkeleri örnek gösteren Pompliano, sözlerine şöyle devam etti:

Banka ve hükümetlerin çok fazla sermaye kontrolü uyguladığı Lübnan gibi yerlerde gördüğümüz gibi, insanlar işlem yapabilmek için internet bağlantısı gerektiren varlıkları arayacaklar. Bu Bitcoin ve kripto sektörü için süper bir yükseliş işareti.

cointelegraph

Dünyaca ünlü yatırımcıdan çarpıcı Bitcoin tahmini: “Halving’e güvenin!”


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin