Ünlü ekonomist Bitcoin için rekora işaret etti: “50 bine yürür!”
Ünlü ekonomist Bitcoin için rekora işaret etti: “50 bine yürür!”

Ünlü ekonomist Bitcoin için rekora işaret etti: “50 bine yürür!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ekonomist ve kripto para analisti Alex Krüger, 20 bin doları aşması halinde Bitcoin için çok kısa bir süre içerisinde 50.000 doların görülebileceğini iddia etti.

Kruger’ın yorumu, finansal piyasadaki “refleksivite” kavramına atıfta bulunduğu yönünde yorumlandı. Peki BTC’nin önce 20 bin sonra 50 bin dolara ulaşmasını ne sağlayabilir?

Wall Street efsanesi Jones, kurumsal yatırımcıları Bitcoin piyasasına çekebilir

Finansal riskten korunma fonu yöneticisi Paul Tudor Jones’un, “Büyük Para Enflasyonu” başlıklı yeni yazısına atıfta bulunan Kruger, önde gelen kripto para birimine olan talepte güç bir artış görüleceğini ve bunun fiyatı çok üst seviyelere çıkaracağını belirtti.

Paul Tudor Jones’un yazısı, Bitcoin hakkında şimdiye dek yazılmış en yükselişi işaret eden yazı olabilir. Bunu bir oyun değiştirici olarak görüyorum. Birçok makro yatırımcının sektörü takip edeceğini düşünün.

Bitwise yatırımcıları tarafından da açıklandığı gibi, efsanevi Wall Street veteranı Jones birçok kurumsal yatırımcıyı sektöre çekebilir. Böylelikle Bitcoin’e giren sermaye uçuşa geçeceği için fiyat da artabilir.

PlanB: “Hedef 288.000 dolar”

Bitcoin için yükseliş senaryosu çizen tek isim Alex Krüger değil. Dünyaca ünlü analist PlanB halving sonrasında BTC’nin 288.000 doları aşma ihtimali üzerinde durduğunu belirtmişti.

Eski Goldman Sachs yöneticisi Raoul Pal ve finansal analist Preston Pysh ise ABD dolarındaki bir “kırılmanın” Bitcoin’i uçuşa geçirebileceğini öne sürdü. Enflasyon, deflasyon veya doların kırılması halinde Pysh, BTC’nin yatırım riskinden kaçma isteyenler için potansiyel bir standart haline geleceğini düşünüyor.

cryptoslate


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin