Ohio, Blockchain girişimleri için 300 milyon dolar yatırım fonu ayıracak
Ohio, Blockchain girişimleri için 300 milyon dolar yatırım fonu ayıracak

Kore’nin en büyük girişimleri Blockchain’i 10 milyon aboneye entegre ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Business Korea’a göre Kore’nin en büyük girişimleri, Blockchain ekosistemine 10 milyon kişiyi entegre etmeyi planlıyor.

Baemin de dahil olmak üzere çeşitli girişimler, kripto para birimi ödeme sistemlerine odaklanmak amacıyla Blockchain ekosistemleri için ortaklık kurdu. Baemin, kripto para birimleri ile ilgili çözümler geliştiren bir kripto ödeme platformu olan Terra’ya katıldı.

Kore’nin en büyük girişimleri, Blockchain ekosistemini büyütüyor

Ayrıca popüler bir eğlence platformu olan Yanolja da Terra’ya katılacağını açıkladı. Terra, Blockchain tabanlı ödeme platformu Terra X ile Yanolja’ya hizmet verecek. Yanolja’nın Terra ile ortaklık kurması, vekalet ücretlerini kabaca %1.5-2.5 oranında düşürecek. Vekalet ücretleri üzerindeki tasarrufların, müşterilere indirim ücreti olarak geri ödenmesi planlanıyor.

Terra ayrıca, daha fazla şirket ve girişimciyi ödeme projelerini kullanmaya davet ederek bir “Terra Alliance” yaratmaya çalışıyor.

Bununla birlikte 16 milyonu aşkın aktif kullanıcıya sahip olan Joonggonara, Actwo Lab ile iş ortaklığı yaparak güvenli ve şeffaf bir çözüm üretmeyi amaçladığını açıkladı.

Blockchain teknolojisini uygulamak isteyen diğer popüler girişimler arasında Güney Kore’nin en büyük televizyon yayıncılığı hizmeti olan Watcha da yer alıyor.

Blockchain’in en büyük faydalarından biri aracıların kaldırılması, böylece maliyetlerin düşürülmesi ve tüketicilerin paradan tasarruf etmesi olarak gösteriliyor.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin