Min Byung-doo: ''ICO yasağı, sektöre olumlu şeyler de kattı.''
Min Byung-doo: ''ICO yasağı, sektöre olumlu şeyler de kattı.''

Kore Ulusal Politika Komitesi Başkanı: ”ICO yasağı sona erdi.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geçtiğimiz Eylül ayında Kore hükumeti Asya ülkesindeki ICO’ları yasakladı. Hükumet, ICO’ları bir kumar, sahtekarlık ve spekülasyon olarak gördükleri için yasakladıklarını belirtti. Birçok yerli Blockchain girişimi, ICO yasağı konusunda hükumeti ciddi şekilde eleştirdi.

İktidar partisi üyesi kripto paraları ve ICO’ları destekliyor

Bazı üyeler ICO’ların yasallaştırılmasını savunmaya başladıkça hükumet özellikle muhalefet partisi üyeleri tarafından baskı altına alındı. Görevdeki hükumet, konut fiyatlarının hızla yükselmesi ve istihdamdaki düşüş gibi ekonomik sorunlarla boğuşurken, şimdi muhalif üyeleri kendilerini eleştirmesine fırsat veren bir alan bıraktılar.

Ancak CoinDesk Kore ile yapılan son röportajda, iktidar partisinin bir üyesi olan Min Byung-doo, ICO’lar lehine konuştu. Ayrıca Min Byung-doo, Ulusal Politika Komitesi’nin başkanı ve kripto paraları ve ICO’ları destekleyen bir hükumet üyesi.

Min Byung-doo: ”ICO yasağı, sektöre olumlu şeyler de kattı.”

Röportajda Byung-doo, kripto para birimleri, ICO’lar ve genel Blockchain endüstrisi hakkındaki düşüncelerini dile getiriyor. Byung-doo Asya ülkesinde ICO’lara izin verilmesinin neden gerektiğini şu sözlerle açıklıyor:

Geçtiğimiz yıl hükumet tarafından uygulanan düzenlemelerde bazı olumlu yönler var. Birçok balon olan kripto projesi patladı ve insanlar bunun pervasızca acele etmeleri gereken bir pazar olmadığını fark etti.

Byung-doo ICO yasaklarını kaldırmanın zamanı geldiğini şu sözlerle anlatıyor:

Yasalar büyük bir önleyici enjeksiyon işlevi gördü. Bu yüzden ICO’lar ve borsalar üzerindeki düzenlemeler yürürlükten kaldırılsa bile, insanların dikkatli bir şekilde düşünmeden bu pazarlara atlayacağını sanmıyorum. Aşının başarılı olduğunu düşünüyorum ve şimdi pazarı açmanın zamanı geldi.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin