Finans ve bankacılık devleri Ethereum’u seçti
Finans ve bankacılık devleri Ethereum’u seçti

Bitcoin Wall Street’in dikkatini çekmeyi başardı: Max Keizer, şimdi 28.000 dolara işaret ediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin’i yeni bir varlık sınıfı olarak değerlendiren Morgan Stanley’nin raporu, sadece kripto meraklılarını heyecanlandırmadı. Aynı zamanda Max Keizer’ın uzmanlarının Bitcoin’in 28.000 dolara ulaşma şansı olduğunu öne sürmelerine de neden oldu. Ayrıca Max Keizer, Wall Street’in kripto paralara olan ilgisinin yeni bir ATH geleceğini belirlediğini de ekliyor.

Morgan Stanley raporu ile sektöre umut aşıladı

Morgan Stanley tarafından yayınlanan son raporda, Bitcoin ve kripto para birimlerinin yeni bir varlık sınıfı olduğu belirtildiği için, piyasada birçok olumlu etki oluşturdu. Altı aydan fazla bir süre boyunca bankacılık devi, Bitcoin’in yeni bir ödeme sistemine dönüşmesini ve yeni bir kurumsal yatırım varlık sınıfı haline gelmesini araştırdı.

Dahası, Fidelity gibi devlerin yatırımları, raporlara göre güvenilirliğin göstergesi. Ayrıca, kurumsal yatırımcıların kripto alanına girmesini engelleyen sebepler; saklama çözümleri, büyük mali kurumlar ve düzenleyici belirsizliklerin eksikliği olarak belirtiliyor. Raporda ayrıca, 7,11 milyar dolarlık kripto paranın şu anda hedge fonları tarafından yönetildiğine de dikkat çekiliyor.

Raporda stablecoin’lere geçilirken, Bitcoin ve USDT arasındaki korelasyon, fiat para birimleri yerine Bitcoin ticaretinin yaklaşık yarısının diğer kriptolara karşı yapıldığı gerçeği vurgulanıyor. Ana akım finans devinden gelen sektöre yönelik bir rapor, kripto meraklıları ve yatırımcıların heyecanını ve beklentilerini artırıyor.

Max Keizer: “Bitcoin 28.000 dolar olacak, fiyat artışı yolda.”

Sadece bu büyük habere yanıt olarak, İnventor of Virtual Securities, Market-Making and Virtual Currencies’in mucidi ve crypto VC fund Heisenberg Cap’ın ortağı olan Max Keizer, 28.000 dolara varan bir fiyat artışı öngördüğünü belirterek, boğa görünümlerini paylaştı. Hatta bunun yeni bir ATH’nin geleceği anlamına da gelebileceğini vurguladı.

Morgan Creek Digital’in ortağı ve kurucusu olan Anthony Pompliano da görüşlerini kurumların bir dalgası üzerine paylaştı:

Kurumlar şimdiden kripto pazarında yol almaya başladı ve kripto paralar şu anda yeni varlık sınıfı olarak düşünülüyor. Küresel borsalarda çöküş devam ederken, kripto para piyasasında umutlar tekrar yeşerdi. Çünkü  kripto sektörü Wall Street’in dikkatini çekmeyi başardı.

Coingape

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin