Asya pazarı Qtum fırtınası yaşayacak.
Asya pazarı Qtum fırtınası yaşayacak.

Asya pazarı yepyeni üç platforma kavuşuyor: Bölgede Qtum fırtınası başlıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dijital para ekosistemleri gelişmeye ve dünyanın her yerinde genişlemeye devam ediyor. Bu sefer üç yeni kripto ticareti platformu; Endonezya, Kore ve Hong Kong’daki operasyonlarına çeşitli kripto para birimleri ekleyeceğini duyurdu. Asya pazarı Qtum fırtınası yaşayacak.

Bitone, Huobi ve Probit, Asya pazarı için lokomotif görevi görecek

Japonya’da halka açık bir ticaret platformu olan Bitone Trade Hong Kong, otuz farklı kripto para birimini destekleyecek. Ayrıca, Huobi Endonezya 123 kripto para birimini bünyesine katıyor. Son olarak, Güney Kore merkezli dijital kripto ticareti platformu Probit de 157 farklı kripto para birimini destekleyerek adeta gövde gösterisi yapacak.

6 Eylül’de Bit One Hong Kong Limited tarafından yapılan resmi açıklamaya göre, bu ay Bitone Trade Hong Kong platformu piyasaya sürülecek. Duyuruya göre, platform anında otuz farklı dijital parayı listeleyecek ve gelecekte yüzden fazla parayı destekleyecek.

Firma tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

Platformları Asya’nın uluslararası finans merkezi Hong Kong’da başlatıldı ve müşterilere güvenli ve istikrarlı hizmetler sunmak için buradalar. Büyük ölçüde Asya pazarı için, firma 5 milyar dolarlık bir aylık işlem hacmine ulaşmayı hedeflediklerini söyledi.

Huobi Endonezya

Öte yandan Huobi, yeni ticaret platformunu açıkladı. Firma ayrıca Asya Finansal Grubu ile ortaklık kurdu. Borsa, Huobi Bulut Platformunda geliştirildi ve 123 kripto para birimini destekleyecek.

Probit Kore

5 Eylül tarihli bir rapora göre, Probit Private Limited Ekim ayında Probit’i piyasaya sürecek. Ticaret platformu 157 kripto para ve İngilizce, Çince ve Korece dahil olmak üzere sekiz farklı dili destekleyecek.

Coinone Endonezya

Coinone Endonezya’daki operasyonunu sonunda başlattı. Coinone, Güney Kore’nin en büyük ve en önemli dijital borsa işlem platformlarından biri. Beta testinden sonra, firma Endonezya’daki ticaret platformunu açmaya karar verdi.

Şu anda ticaret platformu; Qtum (QTUM), Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) ve Bitcoin Cash (BCH) dahil olmak üzere sadece altı kripto para birimini destekliyor.

Qtum (QTUM) performansı ne durumda?

Coinmarketcap sıralamasına göre 27. basamakta bulunan QTUM, haberin yazılma anı itibarıyla 3,72 dolardan işlem görüyor. Kripto para, son 24 saatte %3,81 değer kaybetti.

Haftalık grafik

Qtum haftalık performans grafiği
Qtum haftalık performans grafiği

smartereum

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Bitcoin yüzyılın en büyük üçkağıdı olabilir mi?

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin