Bir iddiaya göre Coinbase Bitcoin ETF işlemlerine başlayabilir
Bir iddiaya göre Coinbase Bitcoin ETF işlemlerine başlayabilir

Komisyon artışı ile tepki alan Coinbase Pro’dan iOS kullanıcıları için mobil uygulama

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ABD kripto borsası Coinbase, profesyonel ticaret platformu Coinbase Pro için mobil bir uygulama piyasaya sürdü. Perşembe günü yapılan duyuruda, borsa, müşteri tabanından gelen yoğun talep nedeniyle mobil platformlara desteğini artırdığını belirtti:

Şimdiye kadar müşterilerimiz bir seçim yapmak zorundaydı: kullanılabilirlik ya da hareketlilik. Coinbase Pro mobil uygulaması, herhangi bir mobil kripto ticaret platformunun en sezgisel özellik setini sunarak bunu değiştiriyor.

https://twitter.com/brian_armstrong/status/1182407754826178561

Şimdilik, uygulama yalnızca iOS kullanıcıları için piyasaya çıktı. Ancak borsa, Android için de destek sağlayacağına dair güvence verdi.

Mobil versiyonun özelliklerini detaylandıran San Francisco merkezli platform yetkilileri, uygulamanın, piyasayı incelemek için yatırımcılara gerçek zamanlı mumlar, derinlik çizelgeleri, emir kaydı ve gelişmiş emir tipleri sunacağını belirtti.

Ayrıca mobil uygulamanın Coinbase Pro’nun masaüstü sürümüyle aynı özelliklere sahip olacağını ve 50’den fazla işlem çiftinin listeleneceği belirtildi.

Borsa’dan yapılan duyuru ayrıca şu konulara değinildi:

Uygulamanın sağladığı mobil işlem deneyimi, yatırımcıların her adımda kontrolü ele almasını sağlayacak şekilde inşa edilmiş masaüstü platformumuzun işlevselliğini sunuyor. Hiçbir eylem, gerekenden daha fazla adım gerektirmez, bu nedenle tüccarlar fiyatları görebilir, portföylerini kontrol edebilir ve siparişlerini hiç olmadığı kadar hızlı bir şekilde yerine getirebilir.

Coinbase ‘den beklenmeyen bir komisyon artışı

Coinbase kısa süre önce profesyonel ticaret platformunda büyük bir komisyon artışı yaptıktan sonra kullanıcılarından tepki aldı. Daha önce, platform işlem tutarının yüzde 0.15’ini piyasa yapıcı komisyonu olarak ve yüzde 0.25’ini ise piyasa alıcısı komisyonu olarak alıyordu. Ancak, her iki ücret de bu ayın başlarında yüzde 50 artış oldu.

Coinbase ayrıca teklif sayısını artırmayı gündemine almış durumda. Buna göre platformda Gram, Polkadot ve Filecoin de dahil olmak üzere 17 tokenin listelenmesi planlanıyor.

financemagnates

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin