ethereum
Ethereum 2020’de toparlanabilecek mi?

BTC destek seviyesine tutunurken ETH ‘den daha iyi bir performans gelir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum (ETH) fiyatı için kritik noktaları şu şekilde özetleyebiliriz:

  • Ethereum fiyatı doları karşısında 188 dolar ve 185 dolar destek seviyelerinin oldukça üzerinde işlem görüyor.
  • Bitcoin fiyatı olumlu işaretler gösteriyor ve 8.400 dolar destek alanının üzerinde kalmaya çalışıyor.
  • Saatlik ETH/USD grafiği üzerinde 188 dolara yakın destek bulan büyük bir yükseliş eğilimi çizgisi bulunuyor (Kraken).
  • Paritenin yükselmeye devam etmesi muhtemel ve 195 dolar ve 198 dolar direnç seviyelerini kırabilir.

Ethereum fiyatı, ABD Doları ve Bitcoin karşısında ana desteklerin üzerinde işlem görüyor. ETH fiyatının yakın vadede 200 dolar yolunda ilerlemesi için 185 doların üzerinde kalması kritik öneme sahip.

Ethereum Fiyat Analizi

Dün Ethereum’da ABD doları karşısında 185 dolarlık direnç alanının üzerinde yukarı doğru güzel bir seyir izledik. ETH, 190 dolar seviyesinin ve 100 saatlik basit hareketli ortalamanın üzerine çıkarken bile yukarı yönlü hareket güçlüydü. Ayrıca, 195 dolar direnç alanını test etti. Ardından Ethereum, son fiyat hareketinde bir düzeltme görerek 190 dolar desteğinin aşağısında işlem görmeye devam ediyor.

Ancak, düşüş 185 dolarda (100 saatlik hareketli ortalama) destek bulmuşa benziyor. Daha da önemlisi, saatlik ETH/USD grafiğinde 188 dolar civarında destekle oluşan büyük bir yükseliş trendi çizgisi var.

Bir sonraki ana destek 185 dolar seviyesine yakın (önceki direnç alanı). Ek olarak, 100 saatlik SMA, destek sağlamak için 185 $ seviyesine yakın bir yere yerleştirildi. Bu nedenle, 185 dolarlık destek çok büyük önem taşıyor. Bu fiyat desteğinin altında kararlı bir kapanış gelirse, Ethereum kısa vadede 175 dolar destek alanına doğru büyük bir düzeltme yaşayabilir.

Yukarı bölgede ilk direnç, 193 dolar seviyesi ve bu seviye düşüş trendine yakın. Ancak, kritik direnç 195 dolar seviyesine yakın. Yukarı yönde bir kırılma olursa, fiyat, 198 dolar ve 200 dolara direnç seviyelerine doğru yükselebilir.

Ethereum Price Analysis ETH Chart

Grafiğe bakıldığında, Ethereum fiyatı şu anda 188 dolar ve 185 dolar destek seviyelerinin üzerinde konsolide oluyor. Fiyat 185 dolar seviyesinin üstünde işlem gördüğü sürece, 195 doları hedef alması muhtemel. Ana hedef ise 200 dolar olabilir. Bu fiyatın üstünde fiyat muhtemelen 205 dolarlık direnç alanını geçebilir.

ETH Teknik Göstergeler

  • Saatlik MACD – ETH/USD için MACD yükseliş bölgesine geri dönebilir.
  • Saatlik RSI – ETH/USD için RSI 50 seviyesini koruyor ve muhtemelen yükselmesi bekleniyor.
  • Ana Destek Seviyesi – 185 dolar
  • Ana Direnç Seviyesi – 195 dolar

newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin