Kolombiya Başbakanı şirketlerden vergi almayacak
Kolombiya Başbakanı şirketlerden vergi almayacak

Kolombiya Devlet Başkanı kripto paraları ülkesine davet ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para birimi işini yürütmek isteyen ulusların büyüyen çizgisine ek olarak, Kolombiya Devlet Başkanı İvan Duque, Uluslararası Bilgi ve İletişim Teknolojileri Kongresi’nde kripto para birimlerine yönelik olumlu açıklamalar yaptı.

Kolombiya Devlet Başkanı şirketlerden vergi almayacak

Konuşması sırasında Duque, tüm kripto para şirketlerine Kolombiya’da üslerini kurmaları için sıcak bir davet gönderdi. Hatta şirketler, Kolombiyalılar için iş oluşturduğu müddetçe, şirketlerden gelir vergisi alınmayacağını belirtti. Bu süreçte Devlet Başkanı Kolombiya’nın kripto para birimi endüstrisinde “harika bir oyuncu” olmasını istiyor.

Duque ayrıca, Blockchain teknolojisinin ülkedeki yaygın olan yolsuzluğa bir çözüm olabileceğine inandığını belirtiyor. İronik olarak, Kolombiya hükümeti yolsuzluklardan ötürü meşhur ve Kolombiya Devlet Başkanı’ın engelleyeceğini taahhüt ettiği şeyleri yaptığına dair bazı söylentiler var.

Kolombiya’da Blockchain Derneği kurulacak

Duque’nin kamuoyu desteği, Kolombiya’da bir Blockchain Derneği kurulmasından kısa bir süre sonra gerçekleşti. Dernek, kripto para birimini ve Blockchain teknolojisini desteklemenin yanı sıra sektörü düzenlemeye yardımcı olmayı amaçlıyor. Ek olarak, Kolombiyalı Senatör Navarro Wolffe de yakın zamanda bir senato tartışmasında, Blockchain teknolojisinin, uygun endüstrilerde doğru bir şekilde uygulandığı takdirde, Kolombiyalıların hayatlarını değiştirebileceğini belirtiyor.

Kripto para birimi patlayan ekonomisinin büyümesi ve ardında yatan yükselişi nedeniyle, daha fazla ülkeden bu tarz davetler görmek şaşırtıcı değil. Malta, diğer ulusların izleyeceği bir yol açtı ve ülkeler bir sonraki kripto para birimi vatanı olmak için savaşıyorlar.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin