BSV ve diğerleri
5 en iyi kripto performansına genel bakış: BSV, XEM, TRX, BNB, BTC

Kripto para piyasası genel görünümü ile kazanan ve kaybedenler altcoinler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin, geçtiğimiz yedi gün boyunca %8’lik bir artışla hafta sonu 7 bin doları aşmayı başardı. Tüm göstergeler Eylül ayında Bitcoin için daha fazla olumlu bir görünüme işaret ediyor. İşte bugün kazanan ve kaybedenler altcoinler…

3 Eylül kripto para piyasası genel görünümÜ

Bitcoin, her geçen gün pump ve dump yapan altcoinlere göre hafta sonu boyunca sağlam durmayı başardı.  Bitcoin 7.000 dolar seviyesini tutmayı başardı ve şu anda 7.250 dolar seviyesinde işlem görüyor. Bitcoin’in piyasa hakimiyeti ise %53 seviyesinde kalıyor.

Mevcut piyasa değeri, hafta sonunu takiben 240 milyar dolar seviyesinin hemen altında 236 milyar dolar seviyesinde bulunuyor. Pazartesi günü kırmızıyı gören ilk 10 kripto paranın çoğunda Bitcoin, gerçek bir harekete sahip olmayan tek yeşil alan oldu. Stellar Lumens, ilk 10’daki en büyük düşüşü %4,06’lık bir değer kaybıyla karşıladı.

Kripto para piyasasının en değerli ikinci parası olan Ethereum, bir gün önce 300 dolar eşiğini aştı. Yazım sırasında ise Ethereum, %3 oranında düşüşle 287 dolar seviyesinden işlem görüyor. CoinMarketCap verilerine göre Ethereum son bir ayda %30’a yakın değer kaybetti. Ripple (XRP) da bugün kaybedenler arasında. Kripto para şu anda %3 oranında düşüşle 0,33 dolardan işlem görüyor.

İşte kazanan ve kaybedenler altcoinler

Wanchain gün boyunca %10,16 oranındaki düşüşle yan hareketini sürdürüyor. Wanchain bugün ilk 100’deki en büyük kaybeden oluyor. Chainlink şu anda %9,47 oranında düşüşle Wanchain’ı takip ederek 0,296 dolardan işlem görüyor. Holo son 24 saatte %28,21’lik bir artışla büyük fiyat artışına devam ediyor. Holochain, hafta sonu devasa bir satış görmeden önce fiyatta büyük bir artış gösteren DOGE’i takip ediyor. Holo bugün ilk 100’deki en büyük kazanan oluyor.

Kripto para piyasasındaki en iyi altcoinlerden biri olan TRON (TRX) fiyatı geçtiğimiz 7 günde %18’den fazla bir değer kazandı. Ancak TRON şu anda %4,6 oranında düşüşle 0,024 dolardan işlem görüyor. Dogecoin 30 Ağustos’tan itibaren %135 oranında değer kazandı ancak bu kripto parada düşüş eğilimine girdi. CoinMarketCap’e verilerine göre Dogecoin, son yirmi dört saatte yaklaşık %20 oranında değer kaybetti.

Bugün altcoinler Bitcoin duyarlılığı ile şaşırtıcı bir şekilde boğa güreşi göstererek küçük kayıplar görüyor. Bu durumda acaba yeni bir altcoin sezonu yakın mı?

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin