Koinex 8 Ripple tabanlı ticaret çiftini işleme açtı!
Koinex 8 Ripple tabanlı ticaret çiftini işleme açtı!

Koinex 8 Ripple tabanlı ticaret çiftini işleme açtı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Koinex, platformunda Ripple (XRP) tabanlı kripto para çiftlerinin başlatıldığını duyurdu. Hint merkezli kripto para borsası, hem web’de hem de mobilde 15 token çiftinin ticaretine izin verecek. Aeternite (AE), Litecoin (LTC), OmiseGo (OMG), Request Network (REQ), Golem (GNT), TRON (TRX), Nucleus Vision (NCASH) ve EOS (EOS), XRP ile eşleşecek. Bu şekilde Koinex 8 Ripple tabanlı ticaret çiftini işleme açmış oluyor.

“Ripple, yüksek likiditesi ve işlem kolaylığı nedeniyle her zaman bir favori kripto para oldu.”

Ayrıca Koinex, sıfır maliyetle kriptodan kriptoya ticaret başlattı. Bununla birlikte, satış ücretsiz. Ancak kullanıcı, verilen siparişin Hindistan rupisi değerine göre nominal bir ticaret ücreti alır. Koinex konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Ripple, yüksek likiditesi ve işlem kolaylığı nedeniyle her zaman bir favori kripto para oldu. Kripto dünyasında ilk kez Koinex, XRP tabanlı ticaret pazarını bu akşam 8 XRP çifti ile gururla sunuyor.

Koinex’in kurucu ortağı ve CEO’su Rahul Raj konuya yönelik şunları söyledi:

Platformumuz herhangi bir pazar gereksinimine uyum sağlamak için çeviklik ve teknik parlaklık ile inşa edildi. Koinex’te olası yeni teklifler üzerinde çalışıyorduk ve yatırımcılarımız kriptodan kriptoya ticaret koridoruna ilgi gösterdi. Bu nedenle, platform entegrasyonunu hızlandırdık ve bugün tüm kripto-çift buketimizi sorunsuz ticaret için sunmaya başladık. Bu gibi gelişmeler ile kullanıcılarımızı büyüteceğiz.

Koinex 8 Ripple tabanlı ticaret çiftine yönelik kullanıcı yorumları

Koinex, dokuz Bitcoin Cash (BCH) tabanlı çift ve altı Ethereum (ETH) tabanlı çift sunmakta ve platformuna sadece Hintli müşterileri kabul etmekte. Bir kripto para takipçisi olan Prashant Bagdia konuya yönelik şu paylaşımı yaptı:

Borsaya Hindistan dışındakilerin de erişimine izin vermeye başla! Eminim başkaları kripto-kripto çiftleri (özellikle XRP çifti) olduğu için şimdi Koinex üzerinden işlem yapmaya başlamak isterler.

Rob isimli, bir kripto para ve Blockchain metin yazarı konuya yönelik şunları söyledi:

Aferin! Gerçekten dikkate değer bir para birimi görmek harika. Tebrikler Koinex çok ticari avantajlı bir hamle yaptınız.

Luv K Saxena isimli bir kullanıcı konuya yönelik şunları söyledi:

Geri bildirimi olumlu yönde değerlendirmek ve XRP eşleştirmesi ile devam etmek için bu kadar hızlı bir geri bildirim döngüsü görmek harika.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin