featured

 Koinal.io ve Bithumb Global güçlerini birleştirdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Koinal bugün yaptığı açıklamada Bithumb Global ile anlaştığını duyurdu. Artık Bithumb Global kullanıcıları kredi kartları veya banka kartlarını kullanarak Koinal.io üzerinden satın alım yapabiliyorlar. Bugün itibarıyla desteklenen 150’nin üzerinde ülke ile kullanıcılar Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin ve Bitcoin Cash alımı yapmak için kredi kartı ve banka kartı ödeme seçeneklerinden istediklerini seçip daha düşük ücretle Bithumb üzerinden dakikalar içerisinde yatırımların gerçekleştirebilirler.

150’den fazla ülkede kredi ve banka kartı ile alım yapılabilecek

Koinal entegrasyonu ile Bithumb, 150’den fazla ülkedeki kullanıcılar Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin ve Ripple alirken Visa, MasterCard ve China Union Pay kartlarını kullanarak yatırım yapabilecekler.

Bithumb, böylece Koinal’in sürekli büyüyen itibarı ile parayı dijital paraya çevirme olanağı sağlanan müşteri portfolyosuna katılmış oldu. Koinal, Bithumb Global müşetilerine kripto para alımı yaparken basitlik ve uygun maliyet imkanları sağlayabilmek için sabırsızlandığını ifade etti.

Koinal kullanıcılarına hızlı, güvenilir ve pratik bir deneyim sunmak için devamlı kendini geliştiriyor. Ayrıca üst düzey güvenlik, şifreleme ve suistimal önleme sistemleri ile müşterilerin içini rahatlatarak ödeme ve kişisel bilgilerini güvende tutmak için çalışıyor.

Bithumb Global hakkında

Bithumb Global dünya geneline birinci sınıf kripto para hizmeti veren, merkezi olmayan bir dijital varlık ticaret platformudur. Güney Kore’nin en popüler kripto para ticaret platformu olan Bithumb’a bağlı olan BG, dünya genelindeki kullanıcılarına dijital ekosistemin bir parçası olma, ticaret yapma ve kakıda bulunma imkanı sağlıyor.

Koinal hakkında

Koinal ile kullanıcılar 7/24 yatırım yapabiliyor. Koinal’ın desteklediği dijital para birimleri Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash ve Ripple. Kullanıcılar Visa , Mastercard ve China Unionpay kredi veya banka kartlarıyla hızlı ve güvenli bir şekilde yatırım yapabilirler. Bunlara ek olarak, kullandığı üst düzey güvenlik ve şifreleme teknolojileriyle kişisel bilgileri ve ödeme datalarını güvende tutuyor. Daha fazla bilgi için www.koinal.io adresini ziyaret edebilirsiniz.


Bu bir basın bültenidir. Yazıda yer alan ürün ve kuruluşlarla alakalı kâr/zarar durumlarınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım yaparken doğru ürün ve platformları seçebilmek adına detaylı bir araştırma yapmanız tavsiye olunur.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin