featured

Robert Kiyosaki, Bitcoin yarılanması öncesi stratejisini açıkladı: Yatırımcı, BTC alternatifi bu araçları satın alabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Lider dijital varlık Bitcoin, tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştıktan sonra bir konsolidasyon sürecine girdi. Ardından son bir haftada toparlanma belirtileri gösteren varlık birkaç gündür yükselen bir ivme ile hareket etti ve son 24 saat içinde yüzde 3,38 ile 67,77 sevisini gördü. Yaklaşan Bitcoin yarılanmasından önce 70 bin dolara ulaşıp ulaşılamayacağı merak edilen BTC için yatırımcılar yeni stratejiler oluşturmaya başladı. Özellikle “Zengin Baba Yoksul Baba” kitabının yazarı Robert Kiyosaki yaptığı yeni paylaşımda yarılanma öncesi Bitcoin alımı için güçlü bir strateji uygulayacağını açıkladı.

Robert Kiyosaki, nisan ayına kadar 10 Bitcoin alacağını açıkladı

Nisan ayındaki BTC yarılanmasından önce son stratejisini açıklayan tanınmış ünlü yatırımcı ve yazar Robert Kiyosaki, yeni BTC alım kararını açıkladı. X platformundaki son paylaşımında kişisel olarak 10 adet BTC alarak varlığın gelecekteki potansiyel büyümesine güvendiğini dile getirdi. Stratejisi doğru ilerlerse bu yılın sonunda tam bir Bitcoin’in tamamına sahip olunabileceğini dile getirdi. Ek olarak tam bir BTC almaya gücü yetmeyen yatırımcı için Borsa Yatırım Fonları (ETF) ve Satoshi gibi paylar üzerinden BTC alınabileceğini dile getirdi.

Robert Kiyosaki: “Bitcoin 100 bin dolar olacak!”

BTC’in potansiyel büyüme oranlarına da değinen yazar Kiyosaki, uzun vadeli tahminlerinde önümüzdeki eylül ayına kadar BTC yükselişe geçeceğini ve 100 dolara kadar yükselmesini beklediğini ifade etti. Halving sonrasındaki yükselişi baz alan yazar, altın ve gümüş yatırımlarına da değindi.

Yazar, BTC ile ilgilenmeyenler için en iyi yatırım tercihinin gümüş olduğunu ifade ederken bir zamanlar bol bulunan gümüş arzının tükenmek üzere olduğunu ve bunun da fiyatları yukarı çekeceğini açıkladı. Aynı zamanda gümüşün çoğu insan için altına ve BTC’ye oranla uygun fiyatlı olacağını dile getirerek dünyadaki herkesin az miktarda olsa gümüş veye Bitcoin Satoshi alabileceğini sözlerine ekledi.

Bitcoin

Son olarak yazar ve yatırımcı Kiyosaki ve Michael Saylor gibi analistler fiat olarak bilinen para birimlerinde yatırım ve tasarruf yapmanın ne kadar riskli olduğunu açıkladı. Özellikle küresel çapta Japonya ve ABD gibi ülkelerin mevcut ekonomik durumlarını değerlendirerek olası riskler konusunda uyarıda bulundu.

Bitcoin fiyat tahmini: BTC yeni bir döneme işaret ediyor

Tüm zamanların en yüksek seviyesi (ATH) bölgesinde bir destek oluşturan BTC fiyatı, son bir haftada 60,92 dolar seviyesinden 68,10 dolara çıktı. Ardından bir düzeltme sürecine girerek dalgalı bir seyir izleyen varlık, işlem hacmindeki yüzde 29’lik artışla birlikte güçlü bir satın alma ilgisiyle karşı karşıya olduğunu gösterdi. 20 günlük üstel ortalamaya yakın hareket eden BTC, bu yazının yazıldığı sırada 67,66 dolardan işlem görüyor ve 69 bin dolar seviyesini aşması halinde ise yarılanmaya kadar 75 bin dolara ulaşabileceği düşünülüyor. Balinalar BTC biriktirmeye devam ederken önümüzdeki haftalarda BTC fiyatında bir hareketlenme bekleniyor.

1 günlük BTC fiyat grafiği

Lider dijital varlığın fiyat hareketleri yakındaki izlenirken yeni çıkan tokenler de dikkat çekiyor. Özellikle 16 Nisan’da gerçekleştirilmesi beklenen yarılanma etkinliği ile gündeme gelen Bitcoin Minetrix projesi, madencilik anlayışına yeni bir bakış açısı getirerek çeşitli avantajlar sağlıyor. Bitcoin madenciliğinin gelenekselmiş sorunlarına karşı şeffaf ve güvenli madencilik öngören proje, stake avantajları ile kullanıcıların kâr etmesini sağlıyor.

Bitcoin Minetrix Ziyaret Et

 

Akıllı ve şeffaf bir madencilik anlayışı geliştirerek yenilikçi çözümler sunan Bitcoin Minetrix, bu yazının yazıldığı sırada 0.0142 dolardan satılıyor. Uygun fiyatı ile yeni bir etaba geçmeden ve Binance’de listelenen coinler arasında yer almadan önce satın alınabilecek olan BTCMTX tokeni, 12,582,386.34  dolar toplayarak zengin bir birikim elde etti. BTC yarılanmasından sonra ilgi göreceği düşünülen tokeni Ethereum, kart ve USDT gibi yaygın ödeme yöntemleri ile satın almak mümkündür.

 

 


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin