Enterprise Ethereum Alliance, Blockchain’in benimsenmesini arttırıyor
Enterprise Ethereum Alliance, Blockchain’in benimsenmesini arttırıyor

Kitlesel benimsenmeye katkı: Enterprise Ethereum Alliance ailesine, Smart Valor’da katılıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın dört bir yanındaki varlık ihraççıları ve yatırımcılar arasındaki uçurumu ortadan kaldıran bir Blockchain şirketi olan Smart Valor, yakın zamanda Ethereum ekosistemine katkı sağlamak için Enterprise Ethereum Alliance (EEA) ailesine katıldı. EEA, çokuluslu şirketlerden küçük girişimlere, eğitim kurumlarına ve kripto para birimi uzamınlarına kadar kitlesel benimsenmeyi sağlayan büyük bir üye grubuna sahip.

Enterprise Ethereum Alliance, Blockchain’in benimsenmesini arttırıyor

Smart Valor ekibi, EEA’nın yeni üyesi olarak kabul edildiğini şu sözlerle aktarıyor:

Accenture, JPMorgan, Santander Bank ve Microsoft’un yanı sıra, Blockchain kuruluşları için EEA’ya katılmaya sevinç duyuyoruz. Bunu yalnızca VALOR platformumuzu oluşturmaya devam ederken ekibimiz için önemli bir kilometre taşı olarak görmüyoruz. Aynı zamanda EEA tarafından meşru ve değerli bir katılımcı olarak tanınmaktan da heyecan duyuyoruz.

EEA, büyük ve küçük ölçekli işletmelerin ve kurumların Blockchain’in benimsenmesini sağlamak için oluşturdukları bir oluşum. Üye listesindeki büyük isimlerden bazıları JPMorgan Chase, Microsoft, Infosys, Cognizant, CME Group, Deloitte, Nexo, Ledger, Trident, Shell, Kanada Ulusal Bankası, Gibralter Borsası ve daha fazlası.

Enterprise Ethereum Alliance’a en son katılan kuruluş Hyperledger

Enterprise Ethereum Alliance’a en son katılan kuruluş, sektörler arası Blockchain teknolojilerini ilerletmek için yapılan açık kaynak kodlu bir işbirliği olan Hyperledger. Smart Valor İcra Kurulu Başkanı Olga Feldmeier, şirketin EEA ile ittifak etmekten memnuniyet duyduğunu belirtiyor ve sözlerine şunları ekliyor:

Enterprise Ethereum Alliance ile güçlerimizi birleştirmekten çok memnunum. Özellikle şu anda, Ethereum büyük çaplı değişiklikler ve yükseltmeler için hazırlanırken bu işbirliği önemli. Ayrıca bir topluluk olarak birlikte güçlü bir şekilde ayakta durmamızı ve bilgi ve uzmanlığımıza katkıda bulunmamızı da sağlayacak.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin