featured

Kısa vadeli XRP grafiği dikkat çekti: Bu göstergeler yatırımcıları hareketlendirebilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan XRP, geçen hafta %8 oranında bir düşüş yaşayarak 0,42 dolar bölgesine geriledi. İşlem hacmi, yükseliş döngülerine kıyasla 1 milyar doların altında bulunuyor.

XRP

21,7 milyar dolarlık piyasa değeriyle, 6. sıradaki yerini koruyor ancak 0,50 dolar bölgesindeki son zirvelerini geri kazanmak için ivmeye ihtiyacı var.

Twitter’daki popüler kripto analisti Ali_Charts, XRP fiyatını yükseltebilecek bir senaryo verdi. Bir trendin ne zaman hız kaybettiğini gösteren “TD sıralı” göstergesinin kısa vadeli XRP grafiğinde bir satın alma sinyali gösterdiğini belirtti. Bu senaryonun herhangi bir doğrulaması, gözde altcoin’in fiyatını tekrar 0,45 dolara çıkarabilir.

Ripple ve SEC arasındaki dava devam ediyor

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, mahkemede SEC’e karşı kendini savunmak için blockchain girişiminin fiyat etiketini açıkladı. Dubai’de yakın tarihli bir konferansta konuşan Garlinghouse’a göre, XRP’yi kayıt dışı menkul kıymet olarak sattığı iddia edilen şirketi hedef alan dava, Ripple’a 200 milyon dolara mal oluyor.

Ripple’ın Dubai genişlemesi

Ripple’ın patronu, şirketin gözlerini Dubai’ye diktiğini paylaştı. Garlinghouse, şirketin müşterilerinin beşte birinin zaten net bir düzenleyici çerçevenin oluşturulduğu ve blockchain şirketlerinin faaliyet göstermesini kolaylaştırdığı MENA bölgesinde ikamet ettiğini açıkladı.

Kripto piyasasındaki karışıklık

XRP, son aylarda Bitcoin’den bağımsız olarak hareket etmeyi başardı. Ancak son zamanlarda belirsizlik artıyor gibi görünüyor.

Son günlerde, ABD hükümetinin Silk Road ile ilgili BTC varlıklarını satmaya hazırlanmasının yatırımcıları korkutup Bitcoin fiyatında %5’lik bir düşüşü tetikleyeceği konusunda bir kafa karışıklığı mevcut. Ancak, ABD hükümetinin Bitcoin bakiyesinin düştüğüne dair bir kanıt yok.

Bu arada, piyasa lideri olan Bitcoin’in fiyatı 30,000 dolar seviyesinden uzaklaşmaya devam ediyor.

Ayrıca, Nisan ayında bir miktar soğumasına rağmen enflasyon yüksek kalmaya devam ediyor.

FxEmpire


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin