Ethereum'un geleceği bu 2 faktöre mi bağlı? İşte yanıtı
Ethereum'un geleceği bu 2 faktöre mi bağlı? İşte yanıtı

Ethereum’un geleceği bu 2 faktöre mi bağlı? İşte yanıtı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binance CEO’su Changpeng “CZ” Zhao, Beacon Chain’de kilitlenen Ethereum tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşırken ETH’de bir yükseliş gördüğünü Twitter’da paylaştı. Genel olarak, token kilidinin açılması kripto fiyatlarının düşmesine neden olurken, kilitleme veya staking kripto fiyatlarını artırır.

Bununla birlikte, ETH fiyatı şu anda 1.850 doların altında işlem görüyor ve ima edilen oynaklık da tüm zamanların en düşük seviyesine geriledi.

Binance CEO’su “CZ”, Ethereum görünümünü paylaşıyor

Binance CEO’su Twitter’da kilitli ETH’nin bir ATH’ye ulaştığını paylaştı ve fiyata daha fazla odaklanmak için “stake edilmiş” ETH yerine “kilitli” ETH’den bahsetti. Kilitli ETH miktarındaki artış, piyasada genel Ethereum token arzında bir azalmaya neden olabilir ve ETH fiyatının yükselmesine yol açabilir.

Kilitli ETH, Beacon zincirinde stake edilen ETH’yi, Beacon sözleşmesine yatırılan ancak henüz onaylanmayan ETH’yi ve Beacon zincirindeki ödülleri içerir. Kilitli ETH dolaşım dışı olan tüm ETH anlamına gelir.

Etherscan verilerine göre, Ethereum’un Beacon Deposit Sözleşmesine 38 milyar doların üzerinde değere sahip 21.10 milyon ETH yatırıldı.

Nansen’den gelen veriler, benzersiz staking mevduat sahiplerinin sayısının kabaca 112.000 olduğunu ve Şangay yükseltmesinden sonra önemli ölçüde arttığını gösteriyor. Ayrıca, BeaconScan’den elde edilen veriler, aktif doğrulayıcı sayısının 566 bine çıktığını ve yaklaşık 40 bin onaylayıcının beklemede olduğunu gösteriyor.

Bu arada, Ethereum Staking mevduatları, özellikle PEPE olmak üzere Ethereum’daki gas ücretlerinin 12 ayın en yüksek seviyesine çıkmasına neden olan memecoin çılgınlığının ortasında para çekme işlemlerini geride bıraktı.

ETH fiyatı yükselecek mi?

Binance, 18 Mayıs’tan itibaren ETH staking para çekme işlemlerinin süresini 15 günden 5 güne indireceğini duyurdu. Bu da ETH fiyatında satış baskısı yaratabilir.

Bu arada, ETH için zımni volatilite (IV) bugün daha da düştü ve kısa vadeli oynaklık tüm zamanların en düşük seviyesine geriledi. Genel olarak, volatilite düştükçe IV yükseliş piyasasında düşer. Ancak ETH fiyatını önemli ölçüde etkileyecek makro veriler henüz ortaya çıkmadığı için volatilite piyasası düşük kalmaya devam ediyor.

Image

ETH fiyatı şu anda son 24 saatte %3 düşüşle 1.816 dolardan işlem görüyor. Piyasa, belirsizlik ortamında tasfiyeye tanık olmaya devam ediyor. Elde edilen veriler, kritik desteğin altındaki ETH fiyat dökümünün %17 düşüşle 1.500 dolara neden olabileceğini bildiriyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin