Analist uyarıyor: ''Bitcoin'de Kasım kabusu geri dönüyor.''
Analist uyarıyor: ''Bitcoin'de Kasım kabusu geri dönüyor.''

Kısa vadeli Bitcoin fiyat tahminleri: Ayı piyasasında yönünüzü görmenizi sağlayacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para ve dijital varlık endüstrisinde olumlu bir fiyat ivmesi beklemek gittikçe zorlaştı. Bitcoin fiyatının düşüşünün sebebi kesin olarak belirlenmese de, düşüş baskısı yükselmeye devam ediyor. Aşağıdaki üç kısa vadeli Bitcoin fiyat tahmini sizlere yol gösterebilir.

İşte yol gösterici Bitcoin fiyat tahminleri

1- 1.175 dolara kadar bir dip mümkün

Çoğu insan böyle bir şeyi görmek istemez ama Bitcoin fiyatının 3.000 doların altına düşme olasılığı var. Kripto para son birkaç gündür bu seviyeye çok yaklaştı, dolayısıyla bu seviyenin kırılmayacağını düşünmek için bir sebep yok. MagicPoopCannon’un Bitcoin fiyat grafiği oldukça endişe verici olsa da bu durumu onaylıyor gibi görünüyor.

Daha spesifik olarak, bu trader Bitcoin’in 2019’un ilk ayının sonlarına doğru 1.175 dolar gibi düşük bir seviyeye hızla düşmesini bekliyor. Bu durum Bitcoin için %60’lık bir düşüş anlamına geliyor. Bu imkansız değil, hatta son zamanlardaki analist görüşlerine göre gerçekleşme olasılığını da yüksek görünüyor.

2- Ters kafa ve omuz modeli başarısız oldu

Biraz tarafsız olsa da hala ilginç fiyat tahminleri söz konusu olduğunda Botje11’in grafiklerine bakmak gerekiyor. Bu trader, önümüzdeki günler için Bitcoin değeri vizyonunu özetlemeye devam ediyor. Ters kafa ve omuz modeli başarısız oldu, bu da endişe verici bir görünüm oluşturuyor. Asıl soru, Bitcoin’in önümüzdeki haftalarda daha düşük seviyelere ya da yeni bir düşük seviyeye vuracağı.

Fiyat düşmeye başladığında daha fazla Bitcoin fiyat desteği olmayacak ve daha fazla düşüş eğilimi beklenebilir. En deneyimli trader’lar, fiyatların daha da düştüğünü bekledikleri için son zamanlarda çok az alım siparişi verildi. Daha düşük hacimli, herhangi bir gerçek fiyat kurtarma olamaz. Aynı zamanda, satış hacmi de oldukça düşük gibi görünüyor ve bu da etkili bir senaryo oluşturabilir.

3- Yeni bir destek bölgesi bulma

Mevcut piyasa koşulları göz önüne alındığında, Bitcoin fiyatının sabit bir destek seviyesi bulması gerektiği açık. Önceki tüm bölgeler hızla ardı ardına kırıldı, bu da son birkaç hafta içinde fiyatın neden bu kadar çılgınca sallanmaya devam ettiğini açıklıyor. Direnişe yönelik bazı testler, şimdiye kadar hiç başarıya ulaşmamış olsa da denendi. Bu nedenle, 2.958 dolarlık kilit destek yakında tekrar devreye girecek.

Trader Xuanhaimoer göre, mevcut fiyat momentumu umut verici görünmüyor. Etkili bir destek bulunmadığından, anahtar direncin 3.800 dolardan herhangi bir testi daha verimli olmayacak. Şimdilik, fiyatın hedefi 3.000 dolara daha yakın, önümüzdeki günlerde ve çok daha fazla düşüş baskısı olabilir. İnsanların ümit ettikleri görünüm bu değil, ancak şu anda herhangi bir olumlu duyguyu garanti edecek kadar fazla bir şey yok.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin