featured

Kin-Wai Lau: “Bitcoin’in artışı devam edecek ve bir Bitcoin ETF’si için hazırlanın!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Fatfish Internet Group’un CEO’su Kin-Wai Lau, verdiği demeçte, küresel piyasaların birkaç ay içinde bir Bitcoin ETF‘sini kabul etmeye hazır olacağını söyledi. Fatfish İnternet Grubu CEO’su, hem Bitcoin’in fiyat artışının sürmesi hem de pazarların ETF’ye açılma potansiyelinden emin.

Yatırımcıların Bitcoin’in yükselişine olan inancı arttı

Lau, Bitcoin’in şu anki fiyat rallisine sıkı bir inancı olduğunu belirterek açıklamalarına şunları ekliyor:

Bu kurumsal talep ve adaptasyon tarafından yönlendirilen çok güçlü bir dalga. Bu defa çok fazla ilgi var. İşlem hacmi, düşük seviyelerden birkaç kat daha fazla.

Bitcoin, geçtiğimiz hafta 7.700 dolara değdikten sonra 8.000 doların üzerinde işlem görmeye devam ediyor. Winklevoss ikizlerinin Bitcoin ETF’sinin SEC tarafından ikinci kez reddedilmesinin ardından Bitcoin’in düşerek daha sonra hızlıca bir önceki seviyesine dönmesiyle kullanıcıların Bitcoin’in yükselişine olan inancı arttı.

Kin-Wai Lau: “Piyasa bir ETF’yi kabul etmek için hazır.”

Lau, bu fiyat artışının genel olarak erken benimseyen ve sektöre ilgi duyan insanlar için çok pozitif olduğunu belirtiyor. Daha önce belirtildiği üzere, ABD Menkul Kıymetler ve Borsalar Komisyonu (SEC), beş Bitcoin ETF’si için karar açıklamasını Eylül ayına erteledi. SEC’in Winklevoss ikizlerinin ETF başvurularını reddetmesinin ardından SEC Komiseri Hester Peirce ret kararına “Bitcoin regüle edildi ve bir ETF için yeterince olgun” sözleriyle itiraz etti. Lau, sözlerinin devamında yakın gelecekte düzenleyici atmosferde potansiyel bir değişim öngördüğünü de söyledi. Lau, açıklamalarına şunları ekliyor:

Sanırım uzak değiliz; muhtemelen piyasanın, bir ETF’yi kabul etmek için hazır olmaya sadece birkaç ay uzaklıkta olduğunu düşünüyorum.

Bitcoinadvice

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin