Kim Kardashian Bitcoin’i kabul ediyor
Kim Kardashian Bitcoin’i kabul ediyor

Kim Kardashian Bitcoin’i kabul ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Sosyal medya, Kim Kardashian’ın daha fazla kullanıcıyı Bitcoin’e getirmesine yardımcı olacak mı?

Bloq ve diğer kripto para inisiyatiflerinin kurucularından Matthew Roszak, Twitter’da Hold’em Charity Poker Turnuvası sırasındaki sosyal medya titanına fiziksel bir Bitcoin sundu.

Kardashian, etkinliği düzenleyen ünlüler arasındaydı.

Ünlü yıldızın Instagram’da “Bitcoin’e taşındık” diye yazması ve Bitcoin ile iki resim paylaşması uzun sürmedi.

Reddit’in bir kısmı, Kardashian’ın 114 milyon takipçiye sahip olduğunu ve kripto parası için bir katalizör olabileceği görüşünde.

Kardashian coin mi geliyor?

Roszak, Kardashian’lardan teknoloji, eğlence ve tasarım konu başlıklarının yer aldığı bir konferans olan Tedx San Francisco’da yapılan bir sunumda bahsetti.

Roszak şöyle söyledi:

Kardashianlar, KardashianCoin imajını sunarken kendi ekonomilerini belirtebilir ve yaratabilirler. Her marka, her sanatçı, her kabile, kendi ekonomilerini belirtebilir.

Tokenler, ilk kullanıcıları teşvik etmek için kullanılıyor ve yeni protokollere, internetin yeni katmanlarına katılım haklarını temsil ediyorlar. Bu, internetin belirli katmanlarını yeniden oluşturmak isteyen katılımcılar ve geliştiriciler için büyük bir değişiklik.

Roszak devam etti:

Bitcoin, zamanımızın en büyük icatlarından biri ve Bitcoin’in on yıldan daha az bir süredir var olan bir teknolojinin cesur bir ifadesi olduğunu belirtti. Demiryolu benzetmesini kullanarak, Blockchain’in rayları sağladığını ve tokenlerin raylar üzerinde çalışan vagonlar olduğunu söyledi.

Tokenlerin geleceği

Roszak, geleneksel varlıkların tokenize edileceğini söyledi. Cüzdan ve borsalar gibi kripto para birimi faktörlerinin kullanıcı arayüzü son yıllarda oldukça gelişti ve bu benimseme devam edecek.

Roszak ekledi:

Roszak, trilyon dolarlık yeni ağların mevcut pazardan gelişeceğini söyledi. Bununla birlikte, yol boyunca riskler olacaktır.

Bu fırsat hayatta bir kez gelir ve tokenizasyon sorumluluğu bizim üzerimizde.

2014 yılında, Kim Coindashian Developers adlı bir grup , Kardashian’ın kripto para birimini desteklemenin bir yolu olarak Kardashian’ın dikkatini çekmeye çalışmıştı.

ccn

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin