Kim Dotcom, altın ve Bitcoin'in ilk ya da tek savunucusu değil
Kim Dotcom, altın ve Bitcoin'in ilk ya da tek savunucusu değil

Kim Dotcom: “Dolar değersizleşecek. Altın ve kripto para alın.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en büyük veri indirme sitelerinden biri olan Megaupload’ın yaratıcılarından Kim Dotcom, büyük bir finansal çöküşün yolda olduğunu belirtmek için yakın zamanda Twitter aracılığıyla önemli bir paylaşım yaptı. Kim Dotcom, gelecekte ekonomide yaşanacak zor zamanlar için altın ve kripto para satın alınmasını tavsiye ediyor.

Kim Dotcom, altın ve Bitcoin’in ilk ya da tek savunucusu değil

Dotcom, altın ve Bitcoin’in ilk ya da tek savunucusu değil. Dünyanın finansal piyasalarının yapay olarak desteklendiği ve balonun patlamaya yakın olduğu nadir olmayan bir görüş. Bitcoin, son ekonomik krize bir cevap olarak doğrudan yaratıldı, bu yüzden bir sonraki dönemde güvenli bir liman olacağına inanmak mantıklı.

Zaten Dotcom‘un bu tavsiyesi, yaklaşmakta olan bir ekonomik krize karşı koruma stratejisi olarak yorumlanıyor. Dotcom’a göre, Amerika’nın borcu yönetilemez hale geldi ve dolar çökmeye başladı. Dotcom, Amerika’da aile başına ortalama borcun şu anda 845 bin dolar olduğunu vurguluyor.

Dotcom’un ekonomik krize karşı korunma stratejisi

Dotcom yaklaşmakta olan bir ekonomik krize karşı korunma stratejisini şu sözlerle açıklıyor:

Dolar değersizleşecek. Altın ve kripto para alın.

Bitcoin ve diğer kripto paralara yönelik pozitif bakışa rağmen, bu değer depolarının aslında mali sistemin çöküşüne ne kadar fayda sağlayacağı net değil. Ancak iyimser olmak için birçok sebep var değil mi?

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin