Ethereum Piyasası
Ethereum Piyasası "yeni bir boğa döngüsünün başlangıcına" İşaret Ediyor

Kilit direncin aşılması Ethereum’u coşkulu seviyelere taşıyabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum’un fiyatı, son zamanlarda Bitcoin fiyatını yakından takip ediyor. Bu durum kripto para biriminin bazı önemli kayıplar görmesine neden oldu.

Son düşüşü boyunca ETH 500 $’ı savundu. Bu savunuş, Bitcoin 17.000 $’ın altına düştüğünde ve aşağı doğru ivme kazanmaya başladığında meydana gelen bir durum.

500 $, ETH için güçlü bir destek temeli haline gelirse, kripto para birimini önümüzdeki günlerde ve haftalarda önemli ölçüde daha yükseğe çıkarmaya yardımcı olabilir.

Bununla birlikte, bu seviyenin altında devam eden bir düşüş, önümüzdeki günlerde ve haftalarda önemli ölçüde daha fazla kayıp görmesi için kapıları açabilir.

Bir trader hala 800 $’a doğru bir hareket bekliyor ve öncelikle fiyatın 570 $’ın üzerine çıkması gerektiğini belirtiyor.

Bitcoin, son birkaç gündür piyasayı aşağı çekerken, Ethereum 500 dolara doğru gelerek son kazançlarının çoğunu sildi. Şimdi boğalar 17.000 doları savunamazken BTC yoğun zayıflık belirtileri gösteriyor.

Bu düşüş, son birkaç hafta süren yükseliş trendi boyunca görülen ilk sürekli geri çekilme oldu.

Hem BTC hem de ETH, birkaç ayın en düşük seviyesinden hala önemli ölçüde yüksek durumdalar. Ancak şimdi daha da kötüye gitme riski büyük görünüyor.

Bir trader Ethereum’un daha fazla yükseliş görmek için daha yüksek seviyelerde toparlanmaya başlaması ve 570 $’ın üzerine çıkması gerektiğini belirtiyor. Bu seviyenin üzerinde bir kırılmanın Ethereum’da 800 dolara .doğru bir yükselişe neden olabilir.

Ethereum’da kilit seviye

Ethereum, şu anki 510 $’lık fiyatıyla % 2 yükseliş gerçekleştirmiş durumda. Bu seviye fiyatın son birkaç gündür işlem gördüğü yer aynı zamanda.

Son birkaç günde görülen satış baskısı azalmıyor ve Bitcoin’in 17.000 $’ın altına düşmesi, yakın vadede ETH’yi düşürmeye zorlayan rüzgarlar yaratabilir.

Kilit seviye geri kazanılırsa

Bir trader, yakın tarihli bir tweetinde, 570 $ seviyesinde bir geri dönüşün, Ethereum’un 800 $’a doğru sürekli bir hareket görmesi için kapıları açabileceğini açıkladı.

Bitcoin

Ethereum kısa vadede – analistin düşündüğü gibi – geri çekilme ihtimali gösterse de, kripto para birimi tarafından gerçekleştirilecek bir sonraki güçlü yükseliş 800 dolara doğru bir hareketin başlangıcını işaret edebilir.

Bu hamle kripto paranın düşük performans gösteren Bitcoin eğilimini silmesine ve önümüzdeki aylarda potansiyel olarak önemli ölçüde daha yüksek seviyeler görmesine izin verecektir.

bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin