Dev borsa Ethereum Classic hard fork’unu destekleyeceğini duyurdu: Son 2 gün
Dev borsa Ethereum Classic hard fork’unu destekleyeceğini duyurdu: Son 2 gün

Dev borsa Ethereum Classic hard fork’unu destekleyeceğini duyurdu: Son 2 gün

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında yaşanan yoğun yükselişin ardından trendler tersine döndü. Bitcoin, altcoinler ile birlikte fiyat ölçeğini aşağı çekiyor ancak bu yaklaşan gelişmeleri durdurmadı. Ethereum Classic, 29 Kasım’da gerçekleşmesi planlanan hard fork’u Thanos (ECIP 1099) için hazırlanıyor. Gelişen ekosisteme ayak uydurmak için Binance, yaklaşmakta olan bu hard fork’u destekleyeceğini duyurdu.

Büyük gün 29 Kasım

Duyuruda şu ifadeler yer alıyor:

Binance, yaklaşan Ethereum Classic (ETC) hard forkunu destekleyecek ve Ethereum Classic blok yüksekliğini 11.700.000’e yükseltecek. ETC yatırma ve çekme işlemleri 2020/11/28 02.00 AM (UTC) tarihinde askıya alınacak ve yükseltilmiş ağın kararlı olduğunu düşündüğümüzde ETC için para yatırma ve çekme işlemleri yeniden açılacaktır.

Ethereum Classic yüzde 51 saldırılarına karşı korunabilecek

Thanos hard forku,, mevcut madencileri destekleyeceği ve Ethereum (ETH) ile uyumluluğu korurken yenilerini çekeceği için ETH için önemli bir dönüm noktası olacak. Bu yükseltme aynı zamanda ekosistemi %51 saldırısına dayanacak şekilde donatacak.

Ethereum Classic Labs’ın kurucusu ve başkanı James Wo şunları kaydetti:

%51’e karşı koruma sağlayan MESS algoritmasının başarılı bir şekilde uygulanmasının ardından, Ethereum Classic’in kendisini farklı kılacak ve kullanıcıları için işlevselliği artıracak şekilde yenilikler yaptığını ve büyüdüğünü görmeye devam ediyoruz.

Thanos yükseltmesi, daha dağıtık ve sağlıklı bir madencilik ekosistemi geliştirmek için Directed Acyclic Graph (DAG) boyutunu küçültmeye yardımcı olacak, hash oranını arttıracak ve madencilerin ETC madenciliğine devam etmesine izin verecek.

Mainnet lansmanı

Mordor Testnet ekim ayında etkinleştirildi ve Thanos yükseltmesini uyguladı. Ana ağ aktivasyonunun 29 Kasım’da 11.700.000 numaralı blokta gerçekleşeceği tahmin ediliyor.

Ekip, Madencilere dijital varlıkta madencilik yapmaya devam etmeleri için en güncel yazılımlara yükseltmelerini tavsiye etti. İstemcilerden ayrıca düğümlerini Core-geth v1.11.16 veya sonrasına yükseltmeleri istendi.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin