Yahoo! Finance’nin kripto para platformunun detayları içinde en dikkat çeken kapitalizasyon grafiği
Yahoo! Finance’nin kripto para platformunun detayları içinde en dikkat çeken kapitalizasyon grafiği

İşte Yahoo! Finance’nin kripto para platformunun detayları

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yahoo! Finance, ekonomi platformuyla birkaç kripto para birimini birleştirdikten sonra, tamamen dünyanın en popüler finansal haber sitesi oldu ve kripto paraları kendi sistemine bir pazar olarak entegre etti. Kripto sektörü için alışılmadık bir durum, ilk defa kendine ayrılmış özel alanda değilde ekonomik bir platformda yer alıyor. Bu yüzden Yahoo! Finance’nin kripto para platformunun detayları merak konusu. İşte o detaylardan bazıları:

Yahoo! Finance’nin kripto para platformunun detayları içinde en dikkat çeken hacim grafiği

Sadece Yahoo! Finance ayrı bir piyasa hacim grafiğine sahip. Ancak aynı zamanda kripto para piyasasında gerçekleşen olayların tam bir kapsamını ve gerçek zamanlı fiyat endeksini de içeriyor. Yahoo! Finance ana sayfası dünyadaki en önemli pazarların değerlerini listeliyor  Bitcoin/USD işlem çifti dahil.

Dahası, Yahoo! Finance’de pazarı etkileyen en önemli olayların yer aldığı bir haber bülteni bulacaksınız.

Yahoo! Finance’de, borsa listelerinin hemen üstünde, favori dijital varlıklarınızın fiyatlarını kolayca kontrol edebilirsiniz.

Aşağıdaki grafiğe tıklarsanız, Yahoo!’nun ortak web sitesi olan CryptoCompare tarafından listelenen tüm kripto paralarında  güncel fiyatlandırma verilerini görebilirsiniz.

Ya da aşağıdaki resimdeki gibi sayıları bir ısı haritası olarak görüntülemeyi seçebilirsiniz.

Peki Yahoo!’nun yeni hizmeti kripto topluluğuyla alakalı mı? Şüphesiz, dünyanın en popüler altıncı web sitesi olmasının yanı sıra, kripto para piyasası, daha önce ana akım nüfusun günlük hayatına hiç bu kadar yakın olmadı.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin