Bitcoin mi? altcoin mi?: İşte önümüzdeki ralliye yönelik çarpıcı anket sonuçları
Bitcoin mi? altcoin mi?: İşte önümüzdeki ralliye yönelik çarpıcı anket sonuçları

Kendini boğa koşusu için konumlandıran 3 kripto para

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasasında uzun zamandır kış sezonu yaşanmakta, kripto yatırımcıları ise ümitle kışın bitmesini beklemekte. Ancak kış o kadar sert geçti ki belkide açan güneşin farkında değiliz. Şubat ayı Bitcoin’nin uzun bir aradan sonra yeşilde kapattığı ilk ay oldu. Şubat ayında yaşananlar, her token ve kriptoda toplam işlem fiyatını belirlemeye devam eden farklı önemli dönüşler elde etti.

Kripto para birimleri etkili bir dönüş gerçekleştirdi

Daha etkileyici olan, bu yıl başından beri yüksek performanslı kripto para birimlerinin son bir ay içinde etkili bir dönüş gerçekleştirdiği gerçeğidir. Yeni aya girerken yatırımcıları sevindirecek ve yaptığı işlemler ile kendi boğa koşusunu başlatacak kripto paralar mevcut. İşte kendini boğa koşusu için konumlandıran en umut verici 3 kripto para.

Litecoin (LTC)

Litecoin, şubat ayından bu yana tur yapıyor ve bu aynı modeli yeni ay boyunca sürdürme kabiliyetine sahip. LTC’nin bu umut verici durumu yeni yılda en yüksek seviyesine ulaşma ihtimalinin yüksek olduğunu dair işaret ediyor.  Daha etkileyici olanı, LTC’nin şu anki 48,59 dolarlık alım satım fiyatının 50 dolar işaretine yaklaştığı ve bu nedenle koparmanın çok uzakta olmadığı görülüyor.

Binance Coin (BNB)

BNB tokeni geçmiş verilerine bakıldığında, yavaş ve istikrarlı desen BNB’nin doğasını en iyi şekilde tanımlar. İstikrar açısından. Ocak ve Şubat ayları boyunca BNB, 4 haftalık bir süre içinde 13’üncü sıradan 9’uncu sıraya taşındı. Şu anki fiyat, BNB’nin 6.54 dolarlık 21 Ocak fiyatından şu anda 5 dolar daha yüksek olduğunu gösteriyor. Bu boğa koşuşu ile Mart ayı bitmeden önce BNB’nin 15 dolara çıkacağı varsayılıyor.

Maker (MKR)

Hacim ve ticaret fiyatları bakımından MKR, 16. sırada yer almayı hak ediyor. MKR 1000 dolar değerinde bir pozisyon alırken, işlem fiyatındaki bir kırılma ile şu an 683.03 dolar seviyesinde. Muhtemel alım için bir fırsat olarak görülebilir ancak MKR ile ilgili uzun vadeli düşünülmesi gerekir.

Zycrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin