Dev kripto para borsası yarışma başlattı: Toplam ödül 205 bin dolar
Dev kripto para borsası yarışma başlattı: Toplam ödül 205 bin dolar

Bitcoin ve kripto kullanarak tüm dünyaya nakit göndermenin en kolay 4 yolu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto paraların en çekici yönlerinden biri, kullanıcıların hızlı ve düşük bir ücretle fon göndermelerine izin vermesidir. Bitcoin Core, Bitcoin Cash, Ripple ve XRP dahil olmak üzere kullanıcıların tercih edebileceği birçok farklı kripto para birimi seçeneği de vardır.

Bitcoin ve kripto gönderimi için tasarlanmış cüzdanlar

İdeal kripto para birimini seçtikten sonra, kullanıcılar daha sonra onlar için en iyi olan cüzdanı seçmeye karar verir. Cüzdanlar yazılım programlarına benzer, ancak kullanıcıların özel ve genel anahtarları saklamalarına izin vermeleri, para gönderip almaları ve daha pek çok şeyi yapmaları bakımından farklıdırlar. Tüm cüzdan seçenekleriyle, kullanıcılar kendileri için uygun olan doğru seçeneği bulmak zorundadır. Dijital bir cüzdanla uğraşmak istemeyenler geleneksel yazılı ve üzerine yerleştirilmiş tuşlarıyla normal bir cüzdan alabilirler. Kripto kullanarak para göndermenin dört farklı yöntemi vardır.

Kripto kullanarak nakit göndermenin 4 yöntemi

Localbitcoins.com

Yeni başlayanlar için ideal cüzdan sadece Localbitcoins.com olabilir. Bu sistem, kullanıcıların yurtdışındaki hesaplara kripto kullanarak para göndermelerini sağlar. Para göndermenin ön koşulunun, alıcının gönderenin gönderebileceği bir hesabı olması olduğunu unutmayın. Ayrıca, bu tür bir platformun ana yararı, yüksek güvenliği için tanınması ve fon sağlamak için bir emanet mekanizmasına sahip olmasıdır. Bu, tarafların onay verene kadar fonların serbest bırakılmayacağı anlamına geliyor.

Airtm

İkinci popüler seçenek ise Airtm. BTC, BCH, ETH, XRP ve hatta Monero gibi fonları göndermeyi kolaylaştıran dijital bir cüzdan işlevi gören bir platformdur. Bu platformu kullanmak isteyenler, kullanımının özellikle kolay bir sistem olduğunu göreceklerdir. Bir hesap açmak birkaç dakika sürer ve bu sayede kullanıcılar gösterge tablosuna erişebilirler. Gösterge tablosu bir kişinin ABD Doları cinsinden toplam bakiyesini ve geri kalanının kripto para birimi bakiyelerini de sunar.

Bitcoin ATM’leri

Üçüncü seçenek Bitcoin ATM’leri ve evet, böyle bir şey var. BATM olarak bilinen ATM, popüler hale geldi. Dünya çapında 4.000 civarında ATM bulunmaktadır. Kullanıcıların gerçek para çekmelerine veya Bitcoin almalarına izin veriyorlar. Ayrıca, kullanıcıların yurtdışına para göndermesine izin verir ve diğer platformlardan farklı olarak, alıcının para alacağının farkında olması gerekmez, ayrıca makbuzu kabul etmesi de gerekmez. Ancak, platformun son derece kullanışlı olmasına rağmen kullanımının pahalı olduğunu unutmayın. Platform diğer seçeneklerden daha yüksek komisyon oranları ile birlikte geliyor.

Bloom Çözümleri

En son seçenek Bloom Solutions. Bu, yurtdışına para göndermek için yeni bir seçenektir. Platformun temel amacı, havale endüstrisini BTC ile yeniden icat etmektir. Platform, sınır ötesi fon transferi için bir yöntem olarak kripto para birimine odaklanıyor. Tüm kullanıcıların yapması gereken kayıt olmaktır ve birinin kimlik bilgileri yaklaştığında, kullanıcılar hizmetler için bir fiyat alırlar. Ardından, kullanıcılar fonları hesaplarına yatırırlar ve Bloom fonları göndermeye özen gösterir. Servis transferi SMS veya e-posta ile onaylar.

Hangisinin ihtiyacınız doğrultusunda en ideal olduğunu belirlemek için her seçeneğe ayrı ayrı ayrıntılı incelemek en iyisidir.

Bitcoinexchangeguide

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin