KeepKey Cüzdanı ERC-20 token desteğiyle popüler tokenlerin çoğunu içerecek
KeepKey Cüzdanı ERC-20 token desteğiyle popüler tokenlerin çoğunu içerecek

KeepKey Cüzdanı ERC-20 token desteğini geliştirdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Basit ve güvenli bir donanım cüzdanı olan KeepKey Cüzdanı yerel ERC-20 token desteğini geliştirdi. Kullanıcılar artık herhangi bir KeepKey’de 30 ERC-20 tokeni arasında işlem yapabilir. Yerel ERC-20 desteğiyle, kullanıcılar bir üçüncü tarafa bağlanmaksızın doğrudan cihaz üzerinde işlemler oluşturabilir ve görüntüleyebilir. Genellikle, bu bilgileri görüntülemek için donanım cüzdanlarının bir PC’ye bağlanması gerekir.

KeepKey Cüzdanı ERC-20 token desteğiyle popüler tokenlerin çoğunu içerecek

ERC-20 Ethereum tarafından, tokenlerin uygulanması için Ethereum Blockchain’i üzerinde çalışan akıllı sözleşmeler için kullanılan teknik bir standart. ERC, Ethereum Request for Comment’i temsil eder. Ethereum Blockchain’de yayınlanan tokenlerin çoğu ERC-20 ile uyumlu. KeepKey 2014 yılında kuruldu. Kullanıcıların Bitcoin, Bitcoin Cash, Litecoin, Ethereum, Dash ve Dogecoin tutmasına olanak tanır. KeepKey uygulaması, ERC-20 tokenlerini ekledikten sonra pazardaki zirveye yakın olan diğer popüler tokenlerin çoğunu içerecek. KeepKey’in CTO’su Ken Hodler konuya yönelik şunları söyledi:

KeepKey’nin geniş ekranı, işlem ayrıntılarını açık ve okunaklı bir şekilde görüntülemek için tasarlandı. Kullanıcıların ekran boyutumuzu kullanmadan önce ERC-20 token işlemlerinin her yönünü görmelerini ve kullanıcıların başkalarına güvenmek zorunda kalmadan tokenlerini aktarmalarını sağladık.

ERC-20 tokenlerinin tam listesi

Chrome uygulama mağazasındaki KeepKey üretim müşterisi, KeepKey kullanıcılarının, site notları için ERC-20 tokenlerine erişimine izin verecek. ERC-20 tokenlerinin tam listesi şu şekildedir: Aragon, Augur, Basic Attention Token, Civic, District0x, FunFair, Golem, Gnosis, OmiseGo, SALT, Bancor, ICONOMI, Melon, SwarmCity, Wings, iExec, Status, Numeraire, Metal, TenX, Qtum, 0x, FirstBlood, Ripio Credit Network, SingularDTV, DigixDAO, WeTrust, Matchpool, Edgeless ve Storj.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin