Madencilik devi Bitmain
Bitmain, bugün 300 megawatt'tan daha yüksek bir kapasiteye ulaşma olasılığıyla dünyanın en büyük Bitcoin madencilik tesisi açtığını duyurdu.

Kazılacak 3 milyon Bitcoin kalırken Bitmain, dünyanın en büyük madencilik tesisini duyurdu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin madencilik çipleri üreticisi Bitmain, bugün 300 megawatt’tan daha yüksek bir kapasiteye ulaşma olasılığıyla dünyanın en büyük Bitcoin madencilik tesisi açtığını duyurdu.

Basın açıklamasına göre, Teksas Rockdale’deki yeni tesis, Bitmain, Rockdale Kentsel Gelişim Bölgesi ve Kanadalı teknoloji firması DMG Blockchain Solutions arasındaki ortaklıkla tamamlandı.

Bitmain ’den dünyanın en büyük madencilik tesisi

Tesis, faaliyetlerine 2018 yılının başında, maden çiftliğinin ilk 25 MW’lık kapasitesi için, Aluminium Company of America, Alcoa’nın sahip olduğu 33.000 dönümlük bir alanda başladı. Bugün piyasaya sürüldüğü sırada hâlihazırda devam etmekte olan 50 MW’lık bir kapasiteye genişleme planları ile Bitmain, 300 MW’lık bir kapasiteye ulaşabilecek bir tesis inşa etmeye devam edeceği sözünü verdi.

Gelişim hakkında yorum yapan Bitmain’in Rockdale Lead Proje Yöneticisi Clinton Brown şöyle dedi:

Küresel genişleme planlarımız için önemli olan bu tesisi başlatmaktan heyecan duyuyoruz. Teksas’taki istikrarlı ve verimli enerji kaynakları, kripto para madencilik endüstrisi için büyümeyi kaçınılmaz kılıyor.

Bitmain ayrıca Teksas atılımının bir parçası olarak, şirketin, yerel zincirlerle birlikte çalışarak blockchain teknolojisi ve madencilik veri merkezi işlemleri konusunda eğitim ve öğretim sağlamak için kripto endüstrisi hakkında bilgi sağlayacağını açıkladı.

3 Milyon Bitcoin kaldı

İlginç bir şekilde, Bitmain’in dünyadaki en büyük kripto para madencilik tesisinden birini kurma girişimi, Kripto topluluğunun #3MillionLeft hashtagi ile Bitcoin ile ilgili kıtlığı vurgulamasından birkaç gün sonra geliyor.

Yazım esnasında, Coinmarketcap.com’dan gelen veriler, 18.004.112 BTC’nin şu an dolaşımda olduğunu gösteriyor. Belki de Bitmain ve diğer maden havuzlarının 3 milyondan az olan Bitcoin madencilik rekabetini hızlandırdığını vurgulanıyor.

coinfomania

Kripto para madencilik gelişmeleriyle ilgili diğer haberlere buradan göz atabilirsiniz.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin