featured
Kazanansız hash savaşı

Kazanansız hash savaşı devam ediyor: Peki fiyatlardaki son durum nedir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kontrole yönelik Bitcoin Cash mücadelesi arttıkça, BCHSV ve BCHABC’nin bireysel fiyatları çok göze çarpıyor. Bu iki forktan hangisinin seçilmesi gerektiği konusunda kafalar karışık. Göze çarpan bir eğilim, BCHABC fiyatının geç saatlerde etkili bir şekilde azalması. Bu da devam eden çöküşe farklı bir dönüş getiriyor. Peki kazanansız hash savaşı fiyatları nasıl etkiliyor?

BCHABC fiyatı büyük bir mücadele yüzleşiyor

BCHABC ve BCHSV arasında çok ilginç bir savaş devam ediyor. Her iki ağda da dalgalanma gösteren hashpower açısından değil. Fiyat bölümünde, BCHABC son birkaç saatte %15 net değer kaybettiği için çok sert bir haftasonuyla karşı karşıya geliyor. Bu eğilim kısa vadede iyi işleyemez, ancak bu eğilim analistlere göre bugün büyük bir sürpriz olarak görülmemeli.

Çoğu insanın beklediği gibi, BCHABC için ticaretin çoğu Bitcoin pazarında gerçekleşir. USD ve USDT için alım satım yapmak mümkün olduğundan, farklı platformlarda farklı çiftler de var. Bu, Bitcoin dışındaki herhangi bir şeye karşı işlem yapmanın çoğu trader’ın şu an almaması gereken bir risk oluşturmasına rağmen, tamamen anormal değil. Bu devam eden ağ bölünmesi çok uzak ve fiyatlar, BTC değerine kıyasla, ABD doları cinsinden çok daha fazla dalgalanacak gibi görünüyor.

İlginçtir ki Binance BCHABC hacmi için en büyük borsa

İlginçtir ki Binance BCHABC hacmi için en büyük borsa. Bu bağlamda Bitfinex ve Poloniex üzerinde önemli bir kurşun var. Bazı platformlar BCHABC’yi “BAB” olarak adlandırıyor. Bu da işleri daha da ilginç kılıyor. Yine de, BCHABC’nin değerindeki net düşüş, ona nasıl bakmak istediğinize bağlı olmaksızın tüm borsalarda ve çiftlerde görülebilir. Bugünlerde tüm kripto paralarda yeni metrikler keşfediliyor.  Şimdiye kadar, hala bir miktar madencilik ivmesi var gibi görünüyor.

Son zamanlardaki Bitcoin ABC istemci sürümü de birçok olumsuz duyguyu tetikliyor. Bir Blockchain’in üçüncü bir şahıs tarafından yeniden düzenlenmesini engellemek anlamlı olsa da, ağın güvenliğini sağlamaya yönelik bu merkezi yaklaşım pek çok insanı eleştirisine maruz kalıyor. Aslında, bu durum bir bütün olarak Bitcoin ABC için bir miktar daha fazla tepkiyi tetikleyebilir gibi görünse de birkaç hoşnutsuz üye tüm toplumu hiçbir şekilde temsil etmeyebilir.

https://twitter.com/that_bch_guy/status/1063771351586983936

Kazanansız hash savaşı

BCHABC ve BCHSV arasındaki bu yarışma devam ettiği sürece, kimsenin “kazanma” şansı olmadığı açık. Her iki ağ da çok para kaybediyor ve hem madenciler hem de taraftarların adil bir para kaybetmesine neden oluyor. Eğer ikisinden biri başarılı olarak ortaya çıkarsa, sadece koin değerinin daha yüksek bir değere ulaşması mümkün.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin