Analistler tedirgin: Bitcoin bıçak sırtında yönünü arıyor
Analistler tedirgin: Bitcoin bıçak sırtında yönünü arıyor

Tether (USDT) piyasaya tekrar USDT sürdü: Bitcoin pump yolda mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Genellikle, büyük miktarlarda Stablecoin Tether (USDT) değiş tokuş edildiğinde, bu insanlar bir sürü Bitcoin geri almak üzeredir. Bugün soğuk depodaki 140 milyon dolarlık USDT’nin Bitfinex’e aktarıldığı bildirildi. Peki Bitcoin pump yolda mı?

Bitcoin pump yakında olabilir!

CryptoPotato’ya göre, son iki kez bu durum 24 Temmuz ve 21 Ağustos 2018 arasında gerçekleşti. 24 Temmuz’da, Bitcoin devasa cüzdan transferini takiben 800 dolarlık bir artışla 7.690 dolardan 8.502 dolara yükseldi. Ve 21 Ağustos’ta, Bitcoin hızla geri düşmeden önce 650 dolarlık bir artışla 6.250 dolardan 6.899 dolara sıçradı.

Tether’ın bu seferlik transferinde de benzer bir durumun yaşanacağı konusunda bir garanti yok. Ancak tarih, yakında başka bir hızlı pompa göreceğimize işaret ediyor. Yazım sırasında Bitcon, %0,23 oranında artışla 7.249 dolardan işlem görüyor.

Bitcoin’deki kısa pozisyonlar son birkaç saat içinde hızla arttı

Bununla birlikte, Bitcoin diğer taraf da bahislerini artırıyor. Bitfinex’teki kısa pozisyon sayısı son birkaç saat içinde hızla arttı. Son 24 saatte kısa pozisyonların miktarı %50 arttı. Sadece son birkaç saat içinde, açık kısa pozisyonlar yaklaşık 72 milyon dolara karşılık gelen 10.000 Bitcoin arttı.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin