Kaptan Kirk, Ethereum'u ve Vitalik Buterin’i destekliyor!
Kaptan Kirk, Ethereum'u ve Vitalik Buterin’i destekliyor!

Kaptan Kirk, Ethereum’u ve Vitalik Buterin’i destekliyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

William Shatner eskiden olduğu gibi gişe rekorları kıran aktör olmayabilir ancak ünlü aktör 70’li yılların sonlarından 90’lı yılların başına kadar süren Star Trek serisinde inanılmaz bir başarı yakaladı. Kendini “hayırsever, aktör, yapımcı, baba, koca ve Kanadalı” olarak tanımlayan Shatner (nam-ı diğer Kaptan Kirk) bir Vitalik Buterin destekçisi ve ETH maximalisti olarak anılıyor.

Kaptan Kirk Twitter’dan Vitalik’e açık bir destek verdi

Shatner geçtiğimiz gün attığı bir tweet ile tavrını açık bir şekilde belli etti.

Premine Apologist isimli bir kullanıcının, Vitalik Buterin’i dolandırıcılıkla suçlaması üzerine Shatner, Ethereum’u ve Vitalik’i koruyan açıklamalarda bulundu.

Shatner, Ethereum kodunun “bir denetim firması tarafından denetlenip konsorsiyum tarafından onaylanması veya kabul edilmemesi” gerektiğini söyledi.

Shatner dışında pek çok ünlü isim kripto dünyasına adım atmaya devam ediyor. Haziran ayında Ünlü şarkıcı Akon kendi kripto para birimi Akoin’i çıkarmıştı.

Kripto dünyasına katılan bir diğer ünlü isim ise Oscar ödüllü aktör Gwyneth Paltrow. Paltrow, geçtiğimiz günlerde Twitter’dan kripto para birimleri ve Bitcoin hakkında bilgilendirici bir makale paylaştı.

Ünlü şarkıcı Katty Perry ise bu yılın başlarında Instagram’da yaptığı bir paylaşımda kripto temalı tırnakları ile ilgi çekmişti.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin