Eski Google CEO’su Eric Schmidt: 
Eski Google CEO’su Eric Schmidt: "Blockchain, kripto para birimleri için harika bir platform."

Eski Google CEO’su Eric Schmidt: “Ethereum’un keşfedilmemiş bir potansiyeli var.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Eski Google CEO’su Eric Schmidt, daha önce yaptığı Bitcoin ve Blockchain yorumları ile yeni teknolojinin tutkunu olduğunu gösteriyor. Eric Schmidt şimdi de Ethereum’un keşfedilmemiş potansiyeli olduğunu belirterek “güçlü bir platform” olabileceğini söyledi.

Schmidt, San Francisco’da Tyler Cowen ile Village Global’in ev sahipliğini yaptığı canlı bir etkinlikte, önemli açıklamalarda bulundu. Geniş kapsamlı bir konuşmada teknolojinin geleceği, kurumsal yönetim reformu, Google’ın işe alım uygulamaları ve internetin bifürkasyonunu (iki kola ayrılması) ele aldı.

Eski Google CEO’su Eric Schmidt: “Blockchain, kripto para birimleri için harika bir platform.”

Blockchain’in abartıldığı sorusuna Schmidt şöyle cevap verdi:

Kamu formatında, abartılıyor. Teknik kullanımı gereken değeri görmüyor. Bugün Blockchain, Bitcoin ve diğer kripto para birimleri için harika bir platform. Ayrıca insanların birbirine güvenmediği bir zamanda özel bankacılık işlemleri için de mükemmel bir alternatif.

Schmidt, iş ve toplumda devrim yapan Ethereum’la heyecan verici gelişmelerin gerçekleştiğine inanarak şöyle diyor:

Bence en ilginç olan şey, Blockchain üstündeki işlemlerin başlangıcı. Buna en belirgin örnek, Ethereum’un yetenekleri. Ve eğer Ethereum bu aktivitenin küresel senkronizasyonunu yapmak için bir yol bulabilirse, bu Ethereum’un oldukça güçlü bir platformdur haline gelmesini sağlayacak.

Schmidt’in bu düşüncesine destek olarak, Ethereum kurucu ortağı Vitalik Buterin‘in, son zamanlarda, açık kaynak geliştirici topluluğundaki diğer geliştiricilerin çalışmalarını teşvik etmeye odaklandığını söyleyerek, Ethereum’un projesinden ayrıldığına dair söylentileri yalanladı.

Schmidt 2014 yılında: “Bitcoin, muazzam bir potansiyeli olan eşsiz bir teknoloji.”

İlginçtir ki Eric Schmidt, Bitcoin’e ilk inananlardan. 2014 yılında, belirsiz kripto para birimini, muazzam bir potansiyeli olan eşsiz bir teknolojik gelişme olarak övdü. Kripto hayranı olan diğer Google yöneticileri arasında Google’un kurucu ortağı Sergey Brin ve CEO Sundar Pichai’de yer alıyor. Geçtiğimiz günlerde Pichai, oğlunun evdeki oyun bilgisayarında Ethereum madenciliği yaptığını ifade etti.

CCN

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin