İlk Bitcoin destekli kredi, Bylls şirketine verildi
İlk Bitcoin destekli kredi, Bylls şirketine verildi

Kanada’da ilk Bitcoin destekli kredi verildi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geçtiğimiz günlerde Kanada’da ilk Bitcoin destekli kredi verildi. Kanadalı şirket Ledn, artık Bitcoin’i teminat olarak kullanarak Kanada para biriminde kredi veren ilk ve tek şirket olarak biliniyor.

İlk Bitcoin destekli kredi, Bylls şirketine verildi

BTC’yi teminat olarak kullanan ilk kredi, Kanada’nın ilk ve en büyük Bitcoin ödeme işleme şirketi olan Bylls’e verildi. Bylls CEO’su Francis Pouliout’a göre kredi, şirketin önemli sorunları çözmek için depolamayı başardığı Bitcoin sermayesinin etkili bir şekilde kullanması için alternatif bir yol sağlıyor.

Ledn aracılığıyla verilen Bitcoin teminatlı krediler vergiler açısından üstün bir seçenek olabilir. Ledn’in CSO’su Mauricio Di Bartolomeo, kripto paraları teminat olarak kullanmanın akıllıca bir finansal karar olduğunu söyledi.

Ledn kredileri, vergi avantajı sağlayabilir

Mauricio Di Bartolomeo konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Ledn kredileri aynı zamanda likiditeye erişmek için daha avantajlı bir yöntem olabilir: Bir taraftan, Bitcoin satıcılarının kârlarına vergiye tabi, öte yandan, Ledn kredilerin faiz ödemeleri vergiden düşülebilir.

Bylls CEO’su krediyi alan ilk kişi olmanın heyecanını şu sözlerle dile getiriyor:

Bu hizmeti kullanan ilk şirket olmaktan dolayı çok heyecanlıyız. Bu da sonunda Bitcoin’de kâr elde etme politikamızı sürdürmemize izin verecek. Bu bir oyun değiştirici.

Wealthprofessional

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin