quadrigacx
QuadrigaCX CEO'sunun ölmeden önce bir vasiyet hazırladığı ortaya çıktı.

QuadrigaCX CEO’sunun bir vasiyet hazırladığı ortaya çıktı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Son zamanlarda ölen büyük Kanadalı kripto borsası QuadrigaCX’in CEO’su Gerald Cotten’in ölümünden 12 gün önce bir vasiyet hazırladığı bildirildi.

Bloomberg tarafından elde edilen belgelere göre, Cotten 27 Kasım 2018’de son vasiyetini hazırladı ve imzaladı. Vasiyette mirasını eşi Jennifer Robertson’a bıraktığından bahsetti.

QuadrigaCX borsasında kripto cüzdanlarına tek erişim CEO Gerald Cotten’deydi

Kanadalı kripto borsası QuadrigaCX, CEO’su Gerald Cotten’in Aralık 2018’de ölümü sonrası maddi zorluklarla karşı karşıya kaldı.

Robertson’un Ocak ayında verdiği ifadeye göre Cotten, QuadrigaCX cüzdanlarına erişebilen tek kişiydi ve şifreye erişebilecek hiçbir kanıt bırakmamıştı. Raporlara göre bu durumdan etkilenen kullanıcı sayısı 100.000’in üzerinde olup, kripto para cinsinden yaklaşık 250 milyon Kanada doları (yaklaşık 190 milyon ABD doları) ve fiili para birimi olarak kaybedildi.

Bloomberg, birçok Kanadalı kripto borsası kullanıcısının, fonlarını almak için dava açmak için avukat tuttuklarını, ancak mahkemenin bu süre zarfında davaları önlemek için borsaya 30 günlük bir süre verdiğini belirtti.

QuadrigaCX’in avukatları zararı karşılamak için borsayı satabilirler

Cotten’in ölümü kripto topluluğunda birçok tartışmaya yol açtı. Hatta bazı müşteriler varlıkları kaçırmak için ölüm olayının sahte olduğunu iddia etti. Ancak daha sonra Rajasthan’ın Ekonomi ve İstatistik Müdürlüğü’nün verdiği ölüm belgesi, Gerald William Cotten’in 9 Aralık’ta öldüğünü kanıtladı.

Şimdi mahkeme emriyle avukat, QuadrigaCX temsilcilerinden kripto rezervleri içeren şifreli dizüstü bilgisayarı alacak. Ayrıca, kripto borsası avukatları, dün 5 Şubat’ta yapılan davada da belirtildiği gibi borçları karşılamak için şirketi satmayı düşünüyor.

cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin