amazon web services
Kaleido ve Amazon işletmeler için Blockchain pazar yeri açıyor

Kaleido ve Amazon işletmeler için Blockchain pazar yeri açıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ConsenSys’in Blockchain kuruluşu Kaleido ve Amazon Web Services (AWS), 8 Kasım’da yayınlanan bir basın bültenine göre işletmelerin Blockchain çözümlerini hayata geçirmelerine yardımcı olan tam yığın bir platform başlattı.

Bildirildiğine göre, Kaleido Marketplace adı verilen platform, “özel kodun yüzde 80’ini ortadan kaldıran”, arka uç geliştirmeden ön uç uygulama kullanıcı ara yüzlerine gereksinim duyan “tak-çalıştır” olan bir dizi tam yığın araç ve protokoller sağlayarak belirli bir Blockchain projesi oluşturmaya ihtiyaç duyuyordu.

Basın bültenine göre, Marketplace müşterileri AWS bulutu ile yerel entegrasyonlara erişebiliyor. Aynı zamanda kurumsal kimlik için gizlilik ve kimlik tescilleri için HD cüzdanlar ve akıllı sözleşme ihlali için Chainlink tarzı endüstri ürünleri gibi çözümleri hızla uygulayabiliyorlar.

Kaleido’nun kurucusu ve CEO’su Steve Cerveny, müşterileri için “bütün bir Blockchain teknolojileri bulutu” sunduğunun altını çizdi:

“Bir kurumsal Blockchain projesinin sadece yaklaşık yüzde 10’u Blockchain’in kendisi. Üretime geçmek için gereken başka birçok uygulama, veri ve altyapı bileşeni var.

Mevcut bir Kaleido müşterisinin, Citi, ING, Koch Supply & Trading, MUFG Bank, Societe Generale, Credit Agricole Group, BNP Paribas ve Shell gibi global finans kurumlarını ve işletmelerini kapsayan büyük ticaret ticareti ve finans ağının Komgo olduğu bildiriliyor.

Amazon Web Services daha önce müşterileri için kendi Blockchain çerçevesini piyasaya sürmüştü

Mayıs ayında bildirildiği gibi, Kaleido, Joseph Lubin’in Blockchain inkübatörü ConsenSys tarafından desteklenen yeni girişimlerden biri. Girişim ayrıca Ethereum (ETH) ağına dayanıyor. Lubin daha önce Kaleido’nun, Web 3.0’ı işletmeler için “radikal olarak basit” hale getirmesine yardımcı olabileceğini söylemişti.

Amazon Web Services,  (AWS) Kaleido ile gerçekleştirdiği ortaklıktan önce, Nisan ayında, kullanıcılarına kendi Blockchain destekli merkezi olmayan uygulamaları (DApps) oluşturma ve yönetme imkânı sağlayan, Ethereum ve Hyperledger Fabric için kendi Blockchain çerçevelerini piyasaya sürmüştü.

cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin