TRON kurucusu Justin Sun, Ethereum tabanlı DeFi protokollerine 1,6 milyar dolar yatırım yaptı
TRON kurucusu Justin Sun, Ethereum tabanlı DeFi protokollerine 1,6 milyar dolar yatırım yaptı

JustSwap için son iki gün: Tron fiyatı üzerindeki etkisi nasıl olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Justin Sun, iki gün içerisinde lansmanı gerçekleştirilecek olan JustSwap hakkında bir dizi güncelleme paylaştı. Peki JustSwap, Tron fiyatı üzerinde olumlu bir etkiye sahip olabilir mi?

Justin Sun: “Gas ücretleri ve hız konusunda çok daha iyiyiz.”

JustSwap’ın piyasaya sürülmesi, Ethereum ağındaki DeFi patlaması nedeniyle ETH gaz ücretlerinin fırladığı bir zamanda geliyor. Justin Sun, son tweetlerinden birinde Tron’un Ethereum üzerindeki verimliliklerine işaret etti.

Ethereum’un gaz ücreti fırladı! TRON üzerindeki DeFi, daha düşük ücretlere ve anında ödeme ile 200 kat daha fazla hıza sahiptir! TRON’daki USDT TRC20 ve Dapp’lerin en iyisi olduğu kanıtlandı! Kullanıcılar için daha iyi sonuçlar isteyen DeFi geliştiricileri TRON’u kullanmalıdır.

JustSwap neye yarayacak?

JustSwap bu ayın 18’inde tanıtılacak ve protokol kullanıcılarının likidite sağlayıcıları olmasına izin verecek. Çabalarının bir parçası olarak, söz konusu likidite sağlayıcıları alım satım ücretleri ve madencilik ödülleri kazanacaklar. Böylece daha fazla TRX ve TRC20 sahibinin alım satım ücreti talep eden normal kripto borsalarından geçmek yerine JustSwap’i kullanması için teşvikler sağlanabilecek.

JustSwap ayrıca Just (JST) DeFi projesinin ekosistemi için çok önemli bir ağ geçidi olacak. Just TRX kullanıcıları USDJ ödünç almak için teminat olarak kullanabilecek. Borcunu öderken, kullanıcılar JST tokeni ile ödenen istikrar ücretine ek olarak USDJ’yi geri ödeyecekler. Son iki token ise TRC20 tokenleri ve JustSwap, Just (JST) kullanıcıları için mükemmel bir merkezsiz jeton borsası haline gelecek.

Tron fiyatı üzerindeki etkisi nasıl olacak?

Ayrıca JustSwap’ın temel amaçlarından birinin DeFi projesi için sağlam bir temel sağlamak olduğu ifade ediliyor.

Grafiklere hızlıca bir göz attığınızda, Tron’un değerinin Wave ortaklık haberlerinden önemli ölçüde arttığı ortaya çıkıyor. Ek olarak JustSwap’in önümüzdeki birkaç gün içinde piyasaya sürülmesi ve devam eden kullanımı, Tron’un (TRX) değeri üzerinde olumlu bir etki yaratabilir.

13 Ağustos’tan bugüne kadar, Tron 0,020 dolardan yerel zirvesi 0,02618 dolara yükseldi. Bu yüzde 30’luk bir artışa tekabül ediyor. TRX şu anda 0,02553 dolardan işlem görüyor ve JustSwap’ın piyasaya sürülmesinden önce yukarıda belirtilen direnç bölgesini kırmaya hazır görünüyor.

Tüm Tron (TRX) analizlerinde olduğu gibi, trader ve yatırımcılara, partiyi mahvedebilecek herhangi bir ani Bitcoin hamlesine dikkat etmeleri önerilir. Türev platformlarında Tron ticareti yaparken mutlaka stop-loss koyulması ve düşük kaldıraç kullanımı tavsiye ediliyor.

Bu arada Michael Van De Poppe’nin güncel kripto para tahminlerini buradan okuyabilirsiniz.

ethereumworldnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin