justin sun xrp
Tron’un kurucusu Justin Sun XRP yükselişi ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu

Tron’un kurucusu Justin Sun XRP yükselişi ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto ticareti ile uğraşan topluluk, son birkaç gündür piyasalarda XRP’nin performansını tedirgin gözlerle izliyor. Dijital varlık, 17 Eylül’de 0.274 dolar seviyesinden zirveye doğru yavaş yavaş yükselmeye başlamıştı. Ve nihayetinde dün piyasa değerinin de artmasıyla Ethereum’u da geçerek kripto para sıralamasında ikinci sıraya yükseldiğini gördük. Bugün ise gelen düşüşün ardından yeniden üçüncü sıradaki yerine geriledi. bu dalgalanma sonucu Justin Sun XRP yükselişi ile ilgili çarpıcı yorumlar yaparak, kripto parayı öven sözler kullandı.

XRP, 0,70 dolar ile zirve görmesi ile 0.274 dolar seviyesinden başlattığı hareketine göre yaklaşık yüzde 180 oranında bir artış kaydetti. Dijital varlık hafta sonu işlem saatlerinde ise şu an yazımız yanına hazırlanırken 0,5662 dolar seviyesinde işlem görüyor.

Justin Sun XRP ’nin yükselişini Blockchain adaptasyonun bir işareti olarak görüyor

Justin Sun, yakın zamanda attığı bir twitte, XRP’nin piyasalardaki son dalgalanmasının, PNC Bank’ın Ripple’in protokolünü tanımasından kaynaklandığını belirtti. Ayrıca finans kurumlarının Blockchain’i benimseyeceğinin de bir işareti olduğunu da ekledi. Bu arada az bilinen bir durumu da belirtmek gerekirse Justin Sun birkaç yıl önce Çin’de Ripple’ın baş temsilcisi olarak görev yapıyordu.

Justin Sun’ın tam twiti ise şu şekilde:

XRP’nin hızlı yükselişi, PNC Bank’ın Ripple protokolünü tanımasını gösteriyor. Bill Clinton, Swell 2018’deki açılış konuşmasında Blockchain’in ana akıma doğru gittiğini belirtti! Ripple’in 2014-16 yılları arasındaki Çin baş temsilcisi ve bir Ripple hissedarı olarak, eminim ki finansal kurumlar Blockchain’i benimseyecek. #TRON $ TRX

Justin Ripple ve Stefan Thomas’ı Tebrik Etti

Justin Sun daha önce attığı bir twitle Ripple ve eski CTO’su Stefan Thomas’ı tebrik etti. Neden tebrik ettiği konusuna açıklık getirmedi. Fakat bu kutlama aşağıda sayabileceğimiz nedenler ile ilgili olabilir:

  • Stefan Thomas tarafından yönetilen bir proje olan Coil, Wikipedia ve diğer web siteleriyle web üzerinden para kazanmayı test ediyor
  • Piyasalarda XRP yükseliyor
  • XRapid’in önümüzdeki ay yayınlanacağına dair ipuçları
  • PNC Bank, xCurrent ile sınır ötesi işlemlerini basitleştirerek, Ripple protokolünü ve bankacılık sektöründeki olanaklarını tanıması

ethereumworldnews

 

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin