Justin Sun, Tron'un 27 blok üreticisinden biri seçildi
Justin Sun, Tron'un 27 blok üreticisinden biri seçildi

Justin Sun, Tron’un 27 blok üreticisinden biri seçildi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tron CEO’su Justin Sun, adaylığını ilan ettikten yaklaşık 24 saat sonra Tron ağındaki 27 blok üreticisinden biri seçildi. Seçmenlerin katılması için gereken 100 milyon oyu kolayca geçen Sun, token sahiplerinden 120 milyon oy topladı.

Eleştiriler ve takdir bir arada

Tron mainnet lansmanını izleyen bu hareket, 11. en büyük kripto paranın artık bağımsız bir yeni Blockchain olarak kurulmasını takip ediyor. Şimdiye kadar seçilen sadece 11 Tron süper temsilcisi var.

Reddit’teki Tron topluluğu, CEO Justin Sun’ın işlemleri doğrulamak, blok ödülleri için rekabet etmek ve Tron protokolü adına önemli bir düğüm haline geldiği için ağda yeni bloklar oluşturma gücüne sahip olduğunu ifade etti.

Justin Sun: “Oylamanın önemi yadsınamaz.”

Seçim galibiyetini takiben bir açıklama yapan Sun, şu sözleri söyledi:

Umarım adaylığım tüm TRX sahiplerini, destekçileri ve inananları oylamanın önemini görmeye sev eder. Umarım hepimizin gerçekten demokratik, merkezi olmayan bir TRON topluluğunun kurulmasına katkıda bulunmasını sağlayacağız. Oylama, tokenin “popüler egemenliği ve doğal haklarını” taşımamıza ve teşvik etmemize izin verir. SR için koşmak kendi adıma tamamen kişisel bir eylemdir, bu da TRON vakfının kilitlediği 33,2 milyar TRX’in seçimlere katılmayacağı anlamına geliyor.

Tron yakın zamanda BitTorrent’i satın alarak büyük sükse yaparken, TRX İspanya’da bir fincan kahve satın almak için kullanıldı.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

İsrail Bankası kripto paralarla ilgili olumlu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin