10 Ekim Ripple fiyat analizi: XRP nereye gidiyor? Detaylı görünüm
10 Ekim Ripple fiyat analizi: XRP nereye gidiyor? Detaylı görünüm

Ripple (XRP) için 2019 yılı mükemmel bir yıl olacak! İşte nedenleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple (XRP) için 2019 yılı önemli gelişmelere gebe olabilir. Çünkü xRapid’in katma değeri beklenenden daha fazla olabilir. 2018, RippleNet’in müşteri tabanını genişlettiği bir yıl oldu. Her hafta yaklaşık 2 fırsatla büyük bir müşteri portföyü geliştirdi.

Ripple (XRP) için 2019 yılı “kayıt” yıl olacak

Ripple, 6 kıtada 40’tan fazla ülkede daha hızlı, daha ucuz ve daha şeffaf sınır ötesi ödeme sunmayı vaat ediyor. Bu sistem küresel bir ağ haline geldi. RippleNet, paranın çalıştığı şekilde devrim niteliğinde yenilikler getiriyor. Daha önce de söylediğimiz gibi, fiyat odaklı değil, değer odaklı yatırım yapılmalı. Ripple değer üretir ve bu değerden XRP beklenemez. Yani Ripple için 2019 kayıt yılı olacak gibi görünüyor.

2018’de, RippleNet erişim ağını önemli ölçüde genişletti. Bu yıl Ripple’ın, her hafta ortalama iki ortaklık ile muazzam müşteri büyümesini gördük. RippleNet ayrıca 40’tan fazla ülke ve altı kıtada daha hızlı, daha ucuz ve daha şeffaf sınır ötesi ödemeler gerçekleştiren gerçek bir küresel ağ haline geldi. Bugün, RippleNet paranın hareket tarzını değiştirmek için bir adım daha atıyor.

xRapid ile transferler 3-4 saniye sürüyor

Yeni ürün xRapid ile RippleNet likiditeyi daha verimli kullanabiliyor. Bildiğiniz gibi, Ripple transferleri 3-4 saniye içinde gerçekleşiyor. xRapid artık canlı, işleyen, sonuç tabanlı bir ürün olarak yayında. Çünkü MercuryFX, Cuallix ve Catalyst Kurumsal Federal Kredi Birliği gibi ürünü test eden birçok şirket bu ürünün müşterisi olmaya hazır. Daha önce farklı açıklamalar yapmış ve xRapid’i test etmiş olan şirketlerde, xRapid’e dönecekler Bu, XRP’nin fiyatlandırmasını doğal olarak tetikleyecek olan ve XRP’ye olan talebin artmasına yol açacak.

xRapid nedir?

XRP’nin Ripple planlarına nasıl uyduğu konusunda bilmeyenleriniz için, cevap xRapid teknolojisinde. Basitçe söylemek gerekirse, xRapid şirketlerin likidite maliyetlerini en aza indirmelerine izin veriyor. Son olarak, ABD çapında 1.400’den fazla üyesi ve müşterisi bulunan bir finans kurumu olan Catalyst Corporate Federal Credit Union, üyeleri için yeni bir sınır ötesi ödeme hizmeti oluşturmak için xRapid’i kullanacağını açıkladı.

Bu deneyimler ve yeni transfer modeli, şüphesiz diğer ödeme sağlayıcıları ve finansal kurumlar için bir referans. Referanslar ile yeni müşteriler artacak ve yeni müşteriler XRP için talebi arttıracak. Talep patlamasına bağlı olarak, Ripple için 2019 yılı mükemmel bir yol olacak gibi görünüyor.

Coincomments

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin