24 Aralık Tron ve Waves fiyat analizi: TRX ve WAVES'te sıradaki hamle ne olacak?
24 Aralık Tron ve Waves fiyat analizi: TRX ve WAVES'te sıradaki hamle ne olacak?

Justin Sun Tron’un kurumsal dostu hard forkunun Şubat’ta gerçekleşeceğini doğruladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Blockchain geliştirme platformu ve BitTorrent sahibi Tron, ay sonunda gerçekleştirmeyi planladığı hard fork ile bir dizi güncellemeye gidecek. Tron CEO’su Justin Sun hard fork haberini 23 Şubat’ta sosyal medya aracılığıyla onayladı.

Kripto para tokenlerini ve diğer hizmetleri piyasaya çıkarma konusunda kendisini Ethereum’a (ETH) rakip olarak gören Tron, kurumsal kullanıcılar için cazibesini arttırmaya hazırlanıyor.

Tron hard forku kurumsal güncellemeler içerecek

Sun’a göre, hard fork kurumsal kullanım özelliklerinin yanı sıra çoklu imza özelliği ve hesap yönetimi seçenekleri gibi diğer özellikleri de sunacak.

Tron’un TRX tokeni ise geçtiğimiz hafta çıkan haberi satın almıştı. Fakat Bitcoin (BTC) fiyatlarındaki düşüşün altcoin’i de etkiledi ve Pazartesi günü işlemlerinde de yüzde 9’a varan zararlar yazdı.

Şirket geçen yıl popüler torrent istemcisi uTorrent’in işletmecisi olan BitTorrent’i satın aldığını gören agresif bir genişleme süreci izlemişti.

Aynı zamanda Sun tarafından yapılan tanıtım propagandaları, sık sık Ethereum’a eleştiri okları yönlendirmesine neden oluyor. Ayrıca Tron’un hard forkunun bu ay ayki Ethereum hard forku ile aynı zamana denk gelmesi de bir tesadüf mü? O da henüz bilinmeyen bir konu.

Piyasanın bazı ileri gelenleri ise eleştiri oklarını Tron’a yönlendirmiş durumda. Örneğin, Stellar kurucu Jed McCaleb’in bu yıl Tron’u acımasız eleştiren bir röportajı bulunuyor.

Geçtiğimiz ay ise BitTorrent, fon toplamak için başlattığı ilk para teklifini (ICO) tamamladı. Binance Launchpad platformunda gerçekleşen ICO, dakikalar içerisinde tamamlanmıştı. Bu konuda da sert eleştirilere maruz kalan Binance ve Tron cephesi sonrasında bir airdrop süreci başlattıklarını duyurmuşlardı.

cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin