Başarılı analistten inanılmaz Ripple, Ethereum, Litecoin ve altcoin tahmini
Başarılı analistten inanılmaz Ripple, Ethereum, Litecoin ve altcoin tahmini

Flaş kripto para haberleri: 396 milyon dolarlık kripto balinaları, TRON hard forku, Bitcoin, XRP, Ethereum, Stellar, Cardano ve daha fazlası

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Mevcut en büyük Bitcoin balinaların dan TRON için büyük güncellemeye kadar, flaş kripto para haberleri ile kendinizi güncel tutun.

Bitcoin ve kripto para haberleri

Geçtiğimiz ay, BitInfoCharts’ın en son verilerine göre, büyük kripto para borsalarına ait adresleri içeren en büyük 100 Bitcoin adresinden 396 milyon dolar tutarında 104.949 Bitcoin taşındı.

Bu adreslerden on tanesi bir ay içinde çok fazla Bitcoin yedekledi. Toplamda, bu 10 adresin 74.966 BTC depolayarak balinaların isteklerini karşılamak için hazırlık yaptığı düşünülmekte.

Ethereum haberleri

Ethereum kurucusu Vitalik Buterin, 13 Mart’ta Hong Kong’da gerçekleşecek Ethereum’daki ilk Supermeetup’ta topluluğa seslenecek. Basın açıklamasına göre, Buterin 2019’da platformdan ne beklediğini söyleyecek.

Ripple ve XRP haberleri

Bankalara, XRP tabanlı Ripple çözümünü sunan xRapid, yeni bir ortaklık duyurusu yaptı. Bu ayın başlarında, xRapid’i kullanan ilk banka Euro Exim Bank, sınır ötesi ödeme teknolojisini başarıyla entegre ettiğini ve her şeyin yolunda gitmesini sağlamak için Ripple ekibiyle birlikte çalıştığını duyurdu.

TRON haberleri

TRON yeni bir güncelleme başlatmaya hazırlanıyor. TRON’un kurucusu Justin San’a göre, hard fork 28 Şubat’ta yapılacak.

https://twitter.com/justinsuntron/status/1099565568481349632

Stellar Lumens haberleri

BlockEQ, kullanıcıların merkezi olmayan bir borsada Lümen (XLM) ve Stellar tokenlerini gönderme ve almalarını sağlayan, depolama alanı olmayan özel bir Stellar cüzdanıdır. App Store’da yayınlanan ilk Stellar cüzdanı BlockEQ, kullanıcıların daha hızlı ve daha ucuz işlemler için Bitcoin tokenine dönüştürmelerine olanak tanıyan yeni bir hizmet başlatmaya hazırlanıyor. Ayrıca, birkaç farklı kripto para birimi ve fiat para birimini desteklemeyi planlıyorlar.

https://twitter.com/TWG/status/1098575657628508160

Cardano haberleri

The Cardano Effect’in son bölümü Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson’ı gösteriyor. Bu bölümde, Cardano ağını tamamen merkezi olmayan hale getirecek olan gelecek büyük güncelleme Shelley, ayrıntılı olarak anlatılıyor.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin