Blockstream CEO’sundan TRX hakkında şok sözler!
Blockstream CEO’sundan TRX hakkında şok sözler!

Justin Sun Sun Network’ün çıkış tarihini açıkladı. Tron ağına neler katacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tron Vakfı’nın CEO’su ve Kurucusu Justin Sun, Sun Network testnetinin başlama tarihini açıkladı. Sun, Sun Network’ü, Tron ağının ölçeklenebilirliğini ve işlem kapasitesini artırmak için tasarlanmış bir merkezi olmayan mimari katman olarak tanımlıyor.

Sun Network 3 aşamadan oluşacak

Justin Sun attığı son twitlerde DAppchain’in üç aşaması da dahil olmak üzere şunları yazdı;

#SUNNetwork neredeyse hazır!  #Dapp yan zincirleri, zincirler arası altyapı ve diğer bazı genişleme projeleri geliyor! #SUNNetwork, #TRON ağının genel kapasitesini daha da artıracak, genel TPS’yi ve #TRON’un akıllı sözleşme yürütme verimliliğini geliştirecek. Bizi izlemeye devam edin!

Birinci Aşama: Testnet

Testnet, Sidechain akıllı sözleşmelerinde zincir dışı onaylarla başlayacak ve Tron’un sınırsız işlem yeteneğini ortaya çıkaracak. Ayrıca, BitTorrent uygulamasında ağın büyük hacimli işlemleri gerçekleştirme kapasitesiyle ilgili şüpheleri de silecek. Bu süreç, 30 Mayıs’ta başlayacak.

İkinci Aşama: Mainnet açılışı

İkinci aşamada DApp sidechainleri, zincirler arası altyapı ve diğer genişleme ürünleri yer alıyor. Ana ağın başlatılma tarifi 10 Ağustos olarak planlandı ve toplumun geliştirilmesi ve katılımının merkezi olmayan uzatma ağını ilerletmesine izin verecek.

Üçüncü Aşama: Optimizasyon

Testnet ve ana ağ başlatıldıktan sonra, yan zincirlerin performansı takip eden aylarda ayrıntılı bir şekilde analiz edilecek ve ardından yan zincirlerin yayılması kolaylaşacak. CoinGape’e göre, optimizasyon çalışma süresi, sorunlarını ele almak ve kullanıcılar için erişim kolaylığını artırmak için Sun Network güncellemesinin bir parçası olacak.

Tron tokeni TRX’i baktığımızda ise 7 Nisan’da büyük bir artış kaydettiğini gördük. Ve şu an 1,9 milyar dolarlık bir piyasa değeriyle, 0,0285 dolardan el değiştiriyor. Son 24 saatlik TRX işlem hacminin, gün boyunca yüzde 0,83 oranında gerileyerek 511 milyon dolar olarak gerçekleştiğini görüyoruz. Bugünkü fiyatına göre TRX son bir haftada yüzde 21,14 oranında artış gösterdi. Son 24 saatte ise yüzde 1’e yakın bir oranda yükselişini görüyoruz.

ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin