Bitcoin (BTC) fiyatının şimdiki hamlesi nedir?
Bitcoin (BTC) fiyatının şimdiki hamlesi nedir?

Financial Planner Başkanı: ”Bitcoin ve kripto para almanın zamanı değil.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

CNBC’de yayımlanan bir rapora göre, bir varlık yönetimi şirketi olan  Financial Planner’ın Başkanı Peter Mallouk, yakın gelecekte kripto para birimlerinin kesinlikle çökeceğine ve mevcut aşamada Bitcoin veya diğer kripto para birimlerinin satın almanın uygun olmayacağına inanıyor.

Bitcoin almayın

Financial Planner’ın başkanı, aynı zamanda “Her Yatırımcının Yaptığı 5 Hata” adlı romanın yazarı, BTC, ETH, LTC ve XRP gibi modern kripto para birimlerinin küçük bir kısmının bile yakın gelecekte hayatta kalmayacağına inanıyor. Bununla birlikte, aynı zamanda kripto para birimlerinin 1 veya 2’sinin hayatta kalabileceğini söyledi ancak eğer birisi kripto para birimleri yatırım yaparsa, herhangi bir gelir elde etmeyecek ve aynı zamanda bir yatırım olarak nitelendirilemeyecek diye de uyardı.

Peter Malluk’a göre, yatırımcılar gelecekte kendi mülkiyeti için bir çeşit ödeme yapabilecekleri şeylere yatırım yapmalılar. Gayrimenkuller, hisse senetleri ve tahviller gibi şeyler yatırım için en iyi seçenektir, çünkü yatırımcılar en azından gelecekte kira, temettü veya karlılık şeklinde gelir elde ederler. Bitcoin gibi kripto para birimlerinin yatırımcılara herhangi bir ödeme yapmayacağına dikkat çekti.

Bitcoin değil Blockchain gerçek

Malluk ayrıca, eğer birisi Blockchain teknolojisi ile ilgileniyorsa, Blockchain teknolojisine yatırım yapmayı veya benimsemeyi tercih eden şirketlere yatırım yapmayı düşünmeli. IBM, Accenture ve Wallmart gibi şirketler, çalışmalarını geliştirmek için Blockchain teknolojisini kullanıyor.

Peter Malluk, IBM gibi büyük kurumların aktif olarak bu teknolojiye yatırım yaptıkları için Blockchain teknolojisinin gerçek bir geleceği olduğunu söylüyor ve bu kesinlikle Bitcoin ve bu teknolojiyi kullanan kriptoların bir geleceğe sahip olacağı anlamına gelmiyor diye belirtti.

Coinnounce

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin