sun network

Justin Sun: “Sun Network, Tron Kapasitesini önemli ölçüde genişletecek”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tron Network’ün kurucusu Justin Sun, Cumartesi günü Twitter’da yakında hayata geçecek olan Sun Network konusunda ne kadar heyecanlı olduğunu paylaştı.

DApp Chain olarak da bilinen SUN Network, #TRON’un resmi bir yan zincir projesi ve yakında #SUN Ağının Çekirdek simgesi olarak $SUN Token’ı entegre edecek. #SUN ağı, #TRON kapasitesini önemli ölçüde ölçeklendirecek.

Yan Zincir nedir?

Sun Network veya DApp Chain, Tron’un yan zincir projesidir. Bir yan zincir, ana blok zincirinin yanında çalışan ve ona 2 yönlü bir bağlantı aracılığıyla bağlanan paralel bir zincirdir. Kripto dünyasındaki en ünlü yan zincir, ana Bitcoin blok zincirindeki SegWit (ayrılmış tanık) yan zinciridir.

Sun Network, geliştiricilerin Tron üzerinde düşük enerji tüketimi, daha yüksek hız ve gelişmiş güvenlik ile çalışmasını sağlayacak. Düzgün bir şekilde uygulanırsa, Sun Network, Tron Network’ün kapasitesini büyük miktarda artıracak.

Sun Network’ün Özellikleri Nelerdir?

Network bilmeniz gereken dört özellik şu şekilde:

Tron uyumluluğu: Ana zincir olarak, Sun Network yan zincirleri, delege edilmiş Proof of Stake (DPoS) konsensüs algoritmasını kullanır. Akıllı sözleşmeleri ve ana blok zincirinin neredeyse tüm işlevlerini destekler. Bu, geliştiricilerin yan zincirden ana zincire kolayca geçmesine izin verir.

Rezerve zincir: Network, kullanıcılarına oldukça esnek ve iyi yapılandırılmış çoklu yan zincirlerden oluşan bir ağ sağlayacak. Bu, onu diğer yan zincirlerden farklı kılan özelliklerinden biridir.

Minimum kaynak maliyeti: Aynı işlem için, yan zincirde tüketilen kaynakların maliyeti, ana zincire ne kadara mal olacağının bir kısmıdır. Bu, dApp’leri çok kaynağa ihtiyaç duyma eğiliminde olan geliştiriciler için çok büyük bir haber. Bu işlevsellik, enerji tüketimini azaltmalarına yardımcı olabilir.

İyi güvenlik: Bir oracle röle zinciri ve DPoS’nin tek bir yan zincirde birleşimi, kullanıcılar için zincir içi / zincirler arası işlemlerin güvenliğini sağlayabilir.

Resmi web sitesinde geliştiriciler için iki demo bulunuyor:

  • Sun Network üzerinde bir dapp oluşturmanın yolu.
  • Yan zincir ile js-sdk ve java-sdk ile nasıl etkileşim kurulacağı.

cryptodaily


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin