Justin Sun’dan çarpıcı Bitcoin fiyat tahmini
Justin Sun’dan çarpıcı Bitcoin fiyat tahmini

Justin Sun sosyal medyayı kullanarak TRON fiyatını ne kadar etkiliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Justin Sun, belki de piyasada en görünür ve bilinen kripto para birimi savunucularındandır. TRON Vakfı’nın kurarak son yıllarda TRON (TRX) projesinde bir bütün olarak çalışmakta.

Justin Sun TRON vakfını kurarak yeni yol haritası belirledi

Bununla birlikte, proje çevresinde birkaç yatırımcının dikkatini çeken bazı konular var. Örneğin, TRON’un white paper ve koduyla ilgili bazı hususları ihlal ettiği iddiasıyla suçlanıyor. Diğer projeler, TRON’un kreasyonlarının bazı bölümlerini kopyaladığına inanıyor. Başlangıçta, TRON ağını Blockchain üzerinde bir eğlence platformu olarak tanıtıldı. Bununla birlikte, vakıf ağın merkezsiz odaklı yeni bir odağa yöneldi.

Sun, her zaman TRON’un arkasındaki ana figür oldu ve TRON ağının üzerinde çalıştığı farklı faaliyetleri yürüttü. Genelde, birçok duyuruyu fazlaca kabartıyor ve abartıyor. Gerçekten de, gerçek olmayan veya herkesin beklediği gibi olmayan, çok fazla duyurularda bulunuyor.

Bu, bu örneklerden sadece bir tanesi:

The Block’a göre, TRON tarafından yapılan 16 ön duyuru bulunuyor. Sun tarafından bu duyurularda verilen bilgiler çok sınırlı ancak yatırımcılar arasında açıkça bir etkisi bulunuyor.

TRX Sun açıklamasıyla %129’a kadar yükseldi.

Sun tarafından atılan tweetlerin bazıları, piyasadaki hissiyatı ve bu popüler kripto para biriminin fiyatını değiştirme eğiliminde. Nitekim, TRON (TRX) Sun’ın yaptığı birkaç duyurudan birinde %129’a kadar yükseldi.

The Blok konuyla ilgili şunları yazdı:

Topladığımız verilere dayanarak, Sun’ın ortalama ilan öncesi açıklanması, TRX’in fiyatını yaklaşık %23 oranında artırıyor ve TRX’in ortalama fiyat artışı yaklaşık %6’yı aşıyor.

Bu açıkça, Sun’ın Twitter’da bir duyuru ile her defasında piyasa üzerinde önemli bir olumlu etki yaptığını gösteriyor. Son aylarda, Sun’ın tutumunu değiştirdiğini görmek mümkün. Şimdi daha temkinli görünüyor ve daha ölçülü duyurular yapma eğiliminde. The Block tarafından alıntılanan konuya aşina olan kaynaklara göre, Sun, Vakfa daha fazla olgunluk getirmek için daha fazla yönetici işe aldı.

Bitcoinexchangeguide

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin