Justin Sun ve Jeff McDonald Global Blockchain Forum'da konuşacak
Justin Sun ve Jeff McDonald Global Blockchain Forum'da konuşacak

Justin Sun ve Jeff McDonald Global Blockchain Forum’da konuşacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Hyatt Regency San Francisco’daki Global Blockchain Forum 4 ve 5 Ekim tarihlerinde Blockchain ve kripto para birimleri hakkında bir oturuma ev sahipliği yapacak. Konuşmacılar arasında Michael Arrington (TechChrunch’ın kurucusu), Vinny Lingham (Civic’in kurucu ortağı) ve Justin Sun (TRON’un kurucusu ve CEO’su) olacak.

Global Blockchain Forum’un ikincisinin ise California’da düzenlenmesi planlanıyor. Nisan ayında, Tim Draper, Michael Arrington ve Eric Ly gibi konuşmacılar Santa Clara Kongre Merkezi’nde bir konuşma yapmışlardı.

Global Blockchain Forum pek çok ünlü isme ev sahipliği yapacak

Forumda Arrington, Lingham ve Sun’ın yanı sıra, Jeff McDonald (NEM’in kurucu ortağı), Alex Mashinsky (Celsius Network’ün kurucusu ve CEO’su) ve Jeremy Gardner (Augur’un kurucusu) gibi konuşmacılar da yer alacak. Aynı zamanda iki günlük konferans sırasında, Binance Labs Christy Choi’nin direktörü de sahnede yerini alacak.

Etkinlik için 3000’den fazla katılımcı, 120’den fazla konuşmacı, 100’den fazla şirket ve 100’den fazla ortak olması bekleniyor.

Şu anda, genel kabul ve VIP erişim için erken erişim biletleri sunulmakta. Genel erken erişim biletleri 599 dolara mal olurken erken erişim VIP biletlerinin her biri 1,199 dolara mal oluyor. Bu fiyatların 15 Eylül’de artması bekleniyor. Grup ve öğrenci indirimleri de mevcut.

Gelecek ay yapılacak olan San Francisco’daki Blockchain Haftası’nda 11 Ekim’e kadar devam edecek olan dolu dolu bir program bizleri bekliyor.

Global Blockchain Forum, 4-5 Ekim tarihleri ​​arasında, Hyatt Regency San Francisco, 5 Embarcadero Center, San Francisco, CA 941111’de ağırlanacak. Daha fazla detay Global Blockchain Forum web sitesinde bulunabilir.

chepicap

 

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin