Binance Coin (BNB) ve Zcash (ZEC) fiyat analizi: Altcoinlerde son durum
Binance Coin (BNB) ve Zcash (ZEC) fiyat analizi: Altcoinlerde son durum

Dev Bitcoin borsası Binance, Binance Futures’u duyurdu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance CEO Changpeng Zhao (CZ), önde gelen Bitcoin ve kripto borsası Binance’in vadeli işlem sözleşmeleri sunacağını açıkladı. Binance, yakında Binance Futures isimli bir vadeli işlem platformu piyasaya sürecek.

Binance vadeli işlem sözleşmelerini sunacak

Binance CEO Changpeng Zhao’nun Tayvan Taipei’deki Asya Blockchain Zirvesi’nde açıkladığı gibi borsa vadeli işlem sözleşmeleri sunmaya başlayacak. Duyuru daha sonra Binance’in resmi hesabının yanı sıra Anthony Pompliano ve Philip Arthur Moore gibi diğer ünlü isimlerle birlikte kripto Twitter topluluğunda yayıldı.

Duyuru, kripto Twitter topluluğundan çeşitli yanıtlar aldı. ABD’de bulunanlar çoğunlukla borsa aracılığıyla vadeli işlem sözleşmelerine doğrudan yatırım yapıp yapamayacaklarını soruyor. Binance CEO’su CZ, vadeli işlem sözleşmeleri ilk olarak 20 kat kaldıraçla ve BTC/USDT işlem çiftini destekleyerek sunulacağını belirtti.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin