TRON CEO'su Justin Sun
Justin Sun , Buffett ile öğle yemeği etkinliğinin ertelenmesinden sonra tüm topluluktan özür diledi

Justin Sun, Buffett ile öğle yemeği etkinliğinin ertelenmesinden sonra tüm topluluktan özür diledi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tron kurucusu Justin Sun, son zamanlardaki davranışlarından dolayı sosyal medya kanalı aracılığıyla tüm kamuoyundan özür diledi.

Sun, Çin’in sosyal medya platformundan yayınladığı iletide milyarder yatırım Warren Buffett ile gerçekleştireceği öğle yemeği etkinliği konusunu çok abarttığını söyleyerek halktan, medyadan ve yetkililerden özür diledi. Buffet ile öğle yemeği niyetinin sadece ona duyduğu hayranlık ve hayırseverlikle alakalı olduğunu söyleyen Sun, bu etkinliğin elinde olmadan kontrolsüz bir pazarlama çalışmasına döndüğünü itiraf etti.

Günün diğer önemli haberleri…

Justin Sun artık daha az görünme kararı aldı

Bu konuyla ilgili üzgün olduğunu defalarca dile getiren Justin Sun, tüm süreç boyunca yaşadığı heyecan, endişe ve birçok duygudan pişman olduğunu söyleyerek topluluk üzerinde olumsuz bir etkiye yol açtığını söyledi.

Şu an sadece Çince yayınladığı özür mektubu, Sun’ın Buffet ile olan öğle yemeğinin ertelenmesinden birkaç gün sonra geldi. Ertelenme gerekçesi olarak kendisinin sağlık sorunlarını gerekçe gösterdi.

Ayrıca Sun, pazarlama konusunda abartılı davrandığı düşüncesini de paylaşarak paylaşımlarını en aza indireceğini söyledi.

coindesk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin