tron neoworld
Justin Sun açıkladı... Tron Neoworld ile yeni bir dünyaya giriyor

Justin Sun açıkladı… Tron Neoworld ile yeni bir dünyaya giriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bugün Justin Sun Twitter’daki resmi hesabından TRON vakfının NeoWorld ile stratejik bir ortaklık kurduğunu paylaştı.

Çevrimiçi sanal bir dünya sunan NeoWorld, türünün ilk örneği olma özelliğini taşıyor. Yeni sınırları keşfedebileceğiniz ve kendi 3D gerçekliğinizi yeniden hayal edebileceğiniz popüler oyun Sims’i oynamak gibi.

Bununla birlikte, NeoWorld ile kullanıcılarına tamamen Blockchain’e dayanan NeoWorld sanal ekosistemi arasında sosyalleşirken bağlantı kurmalarına izin verdiği ölçüde, ikisi arasında büyük bir fark bulunuyor.

Bu ortaklık TRON’a ne getirecek?

Justin Sun Twitter’da resmi hesabında vakfın 8 Kasım itibarıyla bu çevrim içi sanal ortam ile resmi olarak ortak olduğunu duyurdu. İlk duyuruda Sun, ortaklığın temel amacının, ekosistemin güçlendirilmesinin yanı sıra NeoWorld Exclusive Island’a girip burada yerleşim kurmak olduğunu belirtti.

Şu an için ortaklık detayları hakkında daha fazla bilgi sunulmadığından bu ortaklığın vakfa nasıl fayda sağlayacağı konusunda da net bir fikir yürütemiyoruz.

Bir sonraki hedef NeoWorld Exclusive Island

Ayrıca ortaklık ile ilgili TRON vakfı da Medium’da resmi bir basın bülteni yayınladı. Ekibin aynı zamanda bu sanal ekosistem içindeki TRON binasının ekran görüntülerini paylaştığı da görüldü. TRON temsilcileri ayrıca TRON’un bu çevrim içi sanal ortama resmen girdiğini; Bununla birlikte, “NeoWorld Exclusive Island” adlı projenin etrafında dönen daha ileri düzey bir çalışmaların detaylarından henüz bahsetmedi.

NeoWorld, sanal dünyayı temsil etmek, sanal 3D sınırları keşfetmek, oyuncuların varlıklar kurmasına ve silüetler oluşturmasına izin vermek için token ekonomisi, Blockchain oyunları ve avatarlar meydana getirmesine olanak tanıyor.

Dahası bu ortam, sanal ekosistemdeki satıcılara aracılık yapma amacına hizmet eden ve değerli bir karmaşıklığa sahip bir ekonomi modeliyle desteklendiği söylenen bir ERC20 tokeni yayınlıyor.

Tüm kullanıcılar kendi dünyalarını oluşturabiliyor ve birbirleri ile iletişime geçebiliyorlar. Hatta seçimler organize edip kendi dünyalarını kurabiliyorlar. Burada Ethereum tabanlı tokenler, kullanıcıların kendi başlarına başlatabilecekleri işlemler ve faaliyetler arasında bir ödeme yöntemi olarak kullanılabiliyor.

cryptorecorder

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin