Julian Hosp:
Julian Hosp: "Bitcoin bu yıl 60 bin dolara ulaşacak."

TenX kurucularından Julian Hosp: “Bitcoin bu yıl 60 bin doları bulacak.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasalarındaki durgunluk bitmek bilmiyor. Yatırımcılar bu süper değişken dijital varlık alanına inançlarını yitirmeye başlamışken TenX’in kurucu ortağı Julian Hosp, Bitcoin fiyatının bu yıl bitmeden 60 bin dolara ulaşacağı konusunda iddialı.

Julian Hosp ilk kez tahmin etmiyor

Aralık ayında Bitcoin fiyatının uçuşa geçtiği sırada Hosp, Bitcoin fiyatının bu yıl 60.000 dolara çıkacağını bir kez daha tahmin etmişti.

Ancak, Squawk Box ortak sunucusu Akiko Fujita’nın Hong Kong’daki Rise konferansında konuşan TenX müdürü, geçen yılki tahmininin geçerli olduğu konusunda hala çok emin olduğunu açıkladı.

Julian Hosp:

Aralık ayında fiyat, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 20.000 dolardı. 2018 için tahmin ettim, 5.000 ve 60.000 dolar göreceğiz. 5.000 dolara vurduk, 60.000 dolar yapıp yapamayacağımızı görelim. Hala oldukça eminim.

Ayı piyasasına ve Bitcoin fiyatının geçen ay 5.880 dolara düşmesine rağmen, bu yıl 5 bin dolara kadar inmedi.

“Bu yıl yeniden büyük bir olay gerçekleşmeli.”

Aralık 2017’de kripto meraklıları, CBOE ve CME Bitcoin vadeli işlem sözleşmelerinin başarılı bir şekilde piyasaya sürülmesinin Bitcoin fiyatını büyük ölçüde artıracağına inanıyorlardı. Hosp yakın zamanda Bitcoin fiyatının yeniden uçuşa geçeceğine inanıyor.

Bitcoin ETF’lerinin fiyatın yükselişinde büyük bir paya sahip olabileceğini ifade eden Hosp, bu yıl başka büyük bir olay gerçekleşmezse beklentisinin biraz daha uzun vadede gerçekleşebileceğinin altını çizdi.

zycrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Todd Gordon: “Bitcoin yıl sonunda 10 bin doları görecek.”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin