SEC üyesinden çarpıcı itiraf geldi:
SEC üyesinden çarpıcı itiraf geldi: "Bitcoin ETF'lerini onaylamamız gerekirdi!"

JPMorgan Bitcoin için Altın ETF’leri bırakan kurumları açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – JPMorgan’a göre Grayscale’in Bitcoin Trust’a tüm altın ETF’lerin toplamından daha fazla talep var. Toplam varlıklar açısından en büyük ABD bankası olan JPMorgan Chase, Grayscale Investments CEO’su Michael Sonnenshein tarafından paylaşılan bir raporda Bitcoin’in altın ETF’lere olan talebi tükettiğini belirtti.

Bitcoin’e hangi kurumlar yöneldi?

Aile ofisleri gibi kurumsal yatırımcılar artık dünyanın en büyük kripto para birimini, eskiden güvenli bir liman olan sarı metale dijital bir alternatif olarak görüyor.

Ekim ayında, Grayscale Bitcoin Trust’ın (GBTC) akış yörüngesi önemli ölçüde dikleşirken altın ETF’ler temelde düz kaldı.

Bitcoin ve Altın ETF'leri -Kripto Para Haber
Bitcoin ve Altın ETF’leri – Kripto Para Haber

“Bu zıtlık, daha önce aile ofisleri gibi altın ETF’lere yatırım yapmış bazı yatırımcıların altına alternatif olarak Bitcoin’e bakıyor olabileceği fikrine destek veriyor.”

Eylül ayında Bloomberg, Grayscale’in tüm ABD ETF’lerinin yüzde 97’sinden daha iyi performans gösterdiğini bildirdi.

Rakamlar ne diyor?

Yükseliş raporu, kripto varlık yönetimi firması için muhteşem bir haftayı kapatıyor. Sonnenshein’e göre, şirketi 237 milyon dolarlık ürün grubunda en büyük artışı kaydetti.

GBTC açık ara en popüler yatırım aracı olmaya devam ederken, Ethereum Trust da rekor kırarak 58 milyon dolar ile daha fazla ilgi çekiyor.

Geçen ay, Grayscale’in Ethereum Trust, bir SEC raporlama şirketi haline geldi. Bu da artık şirketin ABD menkul kıymetler düzenleyicisine üç aylık ve yıllık açıklamalar sunması gerektiği anlamına geliyor.

Grayscale 2020’nin üçüncü çeyreğinde 1 milyar dolardan fazla değerde girişe sahipti. Yılbaşından bugüne girişleri şimdi 3 milyar dolara yaklaşıyor. Genel olarak, Grayscale yönetimi altında 9.1 milyar dolardan fazla varlığa sahip.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin